• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Θα μείνουμε στην κορυφή!
Αισιόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Ισπανός
Νέα 20/03/2016 - 00:28

Μετά τη μεγάλη του επιτυχία να μείνει στην πρώτη σειρά του αυριανού σχηματισμού εκκίνησης, ο Maverick Vinales παρουσιάζεται βέβαιος ότι μπορεί να μείνει κοντά στους πρώτους.

 

Ο μικρότερος σε ηλικία αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας, χωρίς τη βοήθεια κάποιου πιο μαλακού ελαστικού, συνέχισε να εντυπωσιάζει και γνωρίζει καλά ότι το πρώτο του βάθρο δεν αποτελεί όνειρο θερινής νυχτός!

 

«Σίγουρα ήταν έκπληξη, διότι πίστευα ότι αν ήμουν στη δεύτερη σειρά θα ήταν τέλειο, με όλες τις Ducati μέσα!»

 

«Δυνατές ήταν και οι Honda και οι Yamaha, αλλά τελικά ήμασταν κι εμείς και βελτιωθήκαμε πολύ σε σχέση με το τεστ», πρόσθεσε ο Vinales.

 

«Αύριο πρέπει να συμπεριφερθούμε έξυπνα και να μείνω με το μπροστινό γκρουπ, να κάνω καλούς γύρους και να παλέψω με τους πρώτους».

 

«Σ’ αυτό το γκρουπ θα είναι 4-5! Ο Valentino έχει πολύ καλό ρυθμό, οι Ducati, αλλά και ο Marc με τον Jorge».

 

«Στις ΕΔ4 ήμασταν δυνατοί με τα φθαρμένα ελαστικά και στο τέλος ήμουν στο χαμηλό 1:56 κι έτσι αύριο με τα καινούργια, αν παραμείνω συγκεντρωμένος θα είμαι εκεί».

 

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσω να βάλω την Suzuki στην κορυφή. Δούλεψαν σκληρά όλο το χειμώνα και νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Επομένως η αυτοπεποίθησή μου είναι στα ύψη! Αύριο όμως θα φανεί η αλήθεια, αν είμαστε εκεί και θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας».

 

«Με βάση το ρυθμό που έχω δείξει θα μπορέσουμε να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε».

 

«Οι Ducati έχουν τη δυνατότητα να μας περάσουν στην ευθεία και θα είναι δύσκολο να κάνεις τον αγώνα όλον σε καλό ρυθμό».

 

Η επιλογή των ελαστικών, όπως πάντα, θα είναι πολύ σημαντική με τον Vinales να έχει αποφασίσει για το μπροστά, αλλά όχι ακόμα για το πίσω!

 

«Θα είναι δύσκολα και με τα ελαστικά. Πέρυσι η μοτοσυκλέτα μου κουνιόταν αρκετά στο τέλος του αγώνα, αλλά είμαι βέβαιος ότι το έχουμε βελτιώσει αρκετά».

 

«Πάντως με τα ελαστικά αυτά φαίνεται ότι μπορείς να κάνεις τον καλό σου χρόνο μετά τους πρώτους 10-11 γύρους».

 

«Έτσι όποιος φερθεί έξυπνα και τα συντηρήσει, θα έχει το πλεονέκτημα στο τέλος».

 

«Στον αγώνα θα έχω το 36 μπροστινό, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει για το πίσω».

 

Τέλος, ο Vinales αποκάλυψε ότι τουλάχιστον γι’ αυτόν το Γύρο θ’ αγωνιστεί με το seamless μόνο στ’ ανεβάσματα κιβώτιο.

 

«Με το ολοκληρωμένο seamless έχουμε κάποια θέματα ακόμα. Σίγουρα στην Αργεντινή και στο Austin θα είναι οκ να το χρησιμοποιήσουμε».

 

«Θεωρώ ότι έχουμε παρόμοια τελική με τις Honda και πιστεύω ότι με το slipstream θα μπορέσουμε να κάνουμε προσπεράσεις. Θα δούμε».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Lorenzo δεν έχει τα...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Περίμενα ένα συγγνώμη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα