• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Pirro στη θέση του Petrucci
Ανακοινώθηκε από την ομάδα της Pramac
Νέα 24/03/2016 - 11:39

Η Pramac ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο δοκιμαστής της Ducati, Michele Pirro, θα είναι ο αντικαταστάτης του Danilo Petrucci στο διάστημα που ο τελευταίος θα μείνει εκτός δράσης.

 

Ο Petrucci είχε τραυματιστεί (πολλαπλά κατάγματα) στο δεξί του χέρι στο τεστ της Αυστραλίας και είχε χειρουργηθεί, βρέθηκε όμως στο Qatar και προσπάθησε να πάρει μέρος στον 1ο αγώνα.

 

Η αρχική εικόνα ήταν ενθαρρυντική για τον Ιταλό άσο, ωστόσο στο τέλος των ΕΔ3 ένιωσε έντονους πόνους.

 

Μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας και οι εξετάσεις έδειξαν μετατόπιση στο τρίτο μετακάρπιο, εξαιτίας της πίεσης από την οδήγηση.

 

Την Δευτέρα που μας πέρασε ο Petrucci μπήκε εν νέου στο χειρουργείο και είναι βέβαιο ότι δεν θα συμμετάσχει στο Grand Prix της Αργεντινής.

 

Πηγές μέσα από την ομάδα εκφράζουν το φόβο ότι ο Ιταλός αναβάτης δεν θα είναι έτοιμος ούτε για τους Γύρους σε Τέξας και Jerez!

 

Ήδη με τον ίδιο τον Stoner να αποκλείει τη συμμετοχή του στο GP της Αργεντινής, η εύλογη επιλογή των κόκκινων ήταν ο Michele Pirro.

 

Ο Pirro είχε πάρει μέρος σε τρία Grand Prix πέρυσι, παίρνοντας βαθμούς σε Mugello και Valencia, ενώ στο Misano ήταν 5ος στις κατατακτήριες αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ο Ciabatti στον OTE TV

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Στόχος οι της Tech3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα