• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμη να του δώσει κι άλλο χρόνο!
Η Yamaha περιμένει τον Lorenzo!
Νέα 24/03/2016 - 14:48

Ο μάνατζερ του Jorge Lorenzo δηλώνει ότι η Yamaha είναι έτοιμη να δώσει κι άλλο χρόνο στον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή, για να αποφασίσει αν θα μείνει ή όχι στους μπλε!

 

Το συμβόλαιο του Lorenzo λήγει φέτος, με τον Ισπανό άσο να έχει δεχτεί την προσφορά της Yamaha - που είναι ό,τι καλύτερο έχει πάρει ποτέ σε όλη την καριέρα του - αλλά δεν έχει αποφασίσει αν θα την κάνει αποδεκτή.

 

Ο ομόσταυλός του από την άλλη, Valentino Rossi, ήδη πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν, ανακοίνωσε ότι θα μείνει με την Yamaha μέχρι το 2018!

 

Για μια ακόμη φορά ο μάνατζερ του Lorenzo, Albert Valera, τονίζει ότι έχει δοθεί διορία στον Lorenzo για ν’ αποφασίσει, ωστόσο αυτή τη φορά αποκαλύπτει κάτι περισσότερο.

 

«Η προσφορά της Yamaha έχει διορία, όπως κάθε τι σ’ αυτό το επίπεδο. Αλλά έχουμε ένα αρκετά μεγάλο περιθώριο».

 

«Πέρα από τον αγώνα στην Jerez ή ακόμα και από αυτόν στο Le Mans».

 

Το επιπλέον που αποκάλυψε ο Valera είναι ότι ο Kin Jarvis «...έχει ξεκαθαρίσει ότι αν ο Lorenzo θέλει περισσότερο χρόνο να το σκεφτεί, τότε θα τον έχει».

 

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι το γεγονός ότι ο Lorenzo δεν έκανε αμέσως αποδεκτή την πρόταση της Yamaha, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και δεν σημαίνει τίποτα!

 

«Θα έλεγε κανείς ότι το φυσιολογικό θα ήταν να έχει αποδεχτεί και το παράδοξο να μην το έχει κάνει, αλλά αυτό το συμπέρασμα απέχει από την αλήθεια».

 

«Ούτε οι αναβάτες της Honda, ούτε εκείνοι της Ducati έχουν δεχτεί προσφορές ανανέωσης πριν τον πρώτο αγώνα».

 

«Το φυσιολογικό είναι να αρχίσουν τέτοιου είδους συνομιλίες μετά τους πρώτους 5-6 αγώνες κι όχι να πέσουν οι υπογραφές πριν την έναρξη της σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Vid: Το Qatar από τη μέσα μεριά!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Στόχος οι 24!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα