• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zeelenberg προς Lorenzo
Μείνε και κέρδισε κι άλλους Τίτλους!
Νέα 28/03/2016 - 10:51

Ο Team Manager της Yamaha από την πλευρά του γκαράζ του Jorge Lorenzo, Wilco Zeelenberg, ευελπιστεί ότι η ανταγωνιστική Μ1 θα παίξει βαρύνουσα σημασία στην απόφαση του Ισπανού να μείνει με τους μπλε.

 

Ο Jorge Lorenzo ξεκίνησε ιδανικά τη νέα σεζόν με νίκη στην πίστα Losail του Qatar, ωστόσο αν και ο ομόσταυλός του έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

 

«Η απόφαση είναι δική του και δεν θα κριθεί από έναν μόνο παράγοντα», σχολίασε ο Zeelenberg. «Είναι αλήθεια ότι έχει δυνατό σύνολο τώρα, αλλά όλοι κάποια στιγμή θέλουν να δοκιμάσουν και κάτι άλλο».

 

«Υπό αυτό το πρίσμα, είναι στην Yamaha οχτώ χρόνια και υπάρχει πιθανότητα να φύγει. Ελπίζω όμως ότι θα είναι αρκετά έξυπνος και θα μείνει για να κερδίσει δύο ή και τρεις ακόμα Τίτλους».

 

Στη συνέχεια έκανε και μια σύντομη αναφορά στον αγώνα του Qatar.

 

«Ήταν δυνατός αγώνας, περίμενα και τον Vinales να είναι μπροστά, αλλά ήταν ωραία που βλέπαμε να δίνει μάχες ένα γκρουπ».

 

«Όταν ήταν μπροστά ο Andrea ήταν γρήγορος, αλλά ο ρυθμός έπεφτε 2-3 δέκατα. Ήταν δύσκολο να μείνει στο 55 για 4-5 γύρους».

 

«Οι υπόλοιποι ακολουθούσαν, αλλά ο Jorge κατάφερε να κάνει ακόμα ένα βήμα όταν τέλειωνε το καύσιμο. Έτσι είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του».

Επόμενο άρθρο »

Ετοιμάζεται η πρώτη ελληνική Moto3 μοτοσυκλέτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stoner μιλά για το Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα