• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πρέπει να τα πάμε καλύτερα!
Στόχος το βάθρο στην Αργεντινή
Νέα 30/03/2016 - 17:52

Για πρώτη φορά από το 2012 ο Valentino Rossi ξεκινά τη σεζόν στο Qatar χωρίς να καταφέρει ν’ ανέβει στο βάθρο.

 

Ο Ιταλός θρύλος τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο νυχτερινό αγώνα, 2,4δ περίπου πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Ο επόμενος Γύρος είναι στην Αργεντινή, εκεί όπου πέρυσι ο Vale πανηγύρισε τη νίκη έχοντας επικρατήσει του Marquez τόσο μέσα στην πίστα, όσο και σε στρατηγικό επίπεδο με την επιλογή των ελαστικών.

 

 Στη συγκεκριμένη πίστα διαδραματίστηκε το πρώτο (από τα τρία) επεισόδια που σημάδεψαν την περσινή σεζόν και οδήγησαν σε οριστική ρήξη τις σχέσεις Marquez-Rossi.

 

Στον περσινό αγώνα ο Rossi - με το έξτρα σκληρό πίσω ελαστικό - έκανε μια εκπληκτική επέλαση στους τελευταίους γύρους κι έφτασε τον Marquez.

 

Ο Ισπανός, που είχε επιλέξει την πιο μαλακή από τις δυο διαθέσιμες πίσω γόμες (σκληρό), είχε φτάσει να προηγηθεί μέχρι και 4,3δ από τον αντίπαλό του!

 

Ο Marquez προσπάθησε να κρατηθεί με νύχια και με δόντια μέσα στη μάχη για τη νίκη, αλλά σε μια από τις απόπειρές του ο μπροστινός τροχός του ακούμπησε τον πίσω της M1 του Rossi κι έπεσε.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πάμε πάλι στην Αργεντινή. Έχω πολλούς οπαδούς εκεί και είναι πάντα ωραίο να νιώθεις την αγάπη και το πάθος του κόσμου».

 

«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από εκεί! Πέρυσι κάναμε καταπληκτικό αγώνα. Θα είναι δύσκολο να το επαναλάβουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε».

 

«Στο Qatar δεν κατάφερα ν’ ανέβω στο βάθρο, αλλά ήταν ένας καλός αγώνας. Δουλέψαμε καλά όλο το Σ/Κ».

 

«Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στην Αργεντινή, αλλά πρέπει να τα πάμε καλύτερα στον αγώνα και να παλέψουμε για το βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Προσγειωμένος ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Βελτιώσεις για Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα