• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Είμαι σίγουρος!
Μπορούμε να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις
Νέα 31/03/2016 - 11:57

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν για τους κόκκινους ήταν ένα ενθαρρυντικό δείγμα ότι η νέα Desmosedici μπορεί φέτος να πάρει τη νίκη, αν και οι κόκκινοι δεν έχουν πλέον τις παραχωρήσεις των προηγουμένων ετών.

 

Οι Iannone και Dovizioso  - το δίδυμο της Ducati - ήταν οι μόνοι (πλην του Lorenzo) που βρέθηκαν μπροστά στον αγώνα.

 

Μπορεί βέβαια ο πρώτος να έπεσε και ο δεύτερος να πήγε από το -0,174δ (πέρυσι) στα δυο δευτ. από το νικητή, ωστόσο φέτος η Ducati δεν έχει παραπάνω καύσιμο ούτε την πολυτέλεια ν’ αλλάζει κινητήρες!

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι από τους 12 κινητήρες και το μη πάγωμα στην εξέλιξη που απολάμβανε η Ducati μέχρι και πέρυσι, έχει εφτά φέτος (όπως και οι Honda-Yamaha) και με πάγωμα.

 

Παρά την ελπιδοφόρα εμφάνιση όμως στο Qatar, είναι στην Αργεντινή (και στο Τέξας που έπεται) που θα αρχίζει να φαίνεται αν οι κόκκινοι θα πετύχουν το φετινό στόχο των δυο νικών!

 

«Η Termas είναι πολύ διαφορετική πίστα από την Losail, αλλά κρίνοντας από την απόδοσή μας θεωρώ ότι έχουμε μια καλή βάση για τους επόμενους αγώνες».

 

«Φέτος, σε κάθε πίστα που δεν έχουμε κάνει δοκιμές με τα Michelin είναι σαν ένα ταξίδι στο άγνωστο!»

 

«Αλλά μετά το Qatar γνωρίζω ότι η Desmosedici GP έχει φτάσει ήδη σ’ ένα εξαιρετικό επίπεδο ανταγωνισμού κι επομένως είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις και στην Termas».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Πανέτοιμος ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

LCR: Με οδηγό τη Νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα