• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Αισιοδοξία πάντα!
Έτσι πρέπει να δουλεύουμε φέτος
Νέα 31/03/2016 - 13:17

Το 2015, στον πρώτο αγώνα της σεζόν στην πίστα Losail του Qatar, ο Andrea Iannone - πάνω στην ολοκαίνουργια GP15 τότε - κατάφερνε να πάρει την 3η θέση!

 

Για τον Ιταλό άσο, στην πρώτη του σεζόν ως εργοστασιακός αναβάτης, ήταν το πρώτο βάθρο της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία!
 

Φέτος, πάνω στην ακόμα καλύτερη Desmosedici GP, ο Iannone είχε ακόμα μεγαλύτερες βλέψεις.

 

Ωστόσο ένα μικρό λάθος - πέρασε πάνω από την άσπρη γραμμή του κερμπ - τον οδήγησε στην πτώση.

 

Πάντως ο Ιταλός άσος ήταν ικανοποιημένος με το ρυθμό και την ταχύτητα που είχε δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια του Σ/Κ στο Qatar.

 

Άλλωστε, σχεδόν όλοι οι συναθλητές του υπογράμμιζαν μετά το τέλος του αγώνα ότι αν δεν έπεφτε - ο μόνος από το μπροστινό γκρουπ των 4 - θα ήταν σίγουρα ένας εκ των διεκδικητών για το βάθρο.

 

«Στο Qatar ήμουν πολύ γρήγορος, αλλά η απογοήτευση με κυριεύει διότι είχα το ρυθμό και τη δυνατότητα να πάρω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», παραδέχτηκε.

 

«Τώρα δεν μπορώ να περιμένω για τον αγώνα στην Αργεντινή. Η Termas έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από την Losail και σίγουρα θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας».

 

«Πηγαίνουμε εκεί με μεγάλη αισιοδοξία. Έτσι πρέπει να δουλεύουμε φέτος και να προσπαθούμε πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί», πρόσθεσε ο Iannone.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Από την άμυνα

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Πανέτοιμος ο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα