• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto2: Κατατακτήριες
Πήρε την pole ο Lowes, μπροστά από Zarco και Folger
Νέα 02/04/2016 - 22:50

Αυτό που δεν κατάφερε πριν από δυο εβδομάδες στην πίστα Losail του Qatar, το πέτυχε σήμερα στην Αργεντινή ο Sam Lowes!

 

Ο Βρετανός κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να πάρει την πρώτη του φετινή pole position, κάτι που δεν πέτυχε για 72χιλ στο Γύρο του Qatar!

 

Ο Lowes ήταν πολύ χαρούμενος στο parc ferme και πανηγύρισε με τη νέα του ομάδα την τέταρτη pole position της καριέρας του!

 

Οι άλλες τρεις ήρθαν για τον Βρετανό την περασμένη σεζόν, όταν οδηγούσε το πλαίσιο της Speed Up.

 

Ο Zarco στο τέλος προσπάθησε να πάρει αυτός την pole, αλλά δεν τα κατάφερε και για ένα δέκατο θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση.

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά ο πολύ δυνατός Jonas Folger, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά τον αγώνα!

 

Πολύ καλή η παρουσία σήμερα του Takaaki Nakagami που κατάφερε να μεταφέρει την καλή του αίσθηση από την πρώτη ημέρα και στις κατατακτήριες.

 

Ο Ιάπωνας αναβάτης πήρε την 4η θέση.

 

Πίσω του ήταν οι Morbidelli και Luthi που πέρασαν σχεδόν μαζί τη γραμμή τερματισμού στο Qatar, με τη νίκη να πηγαίνει στον δεύτερο και τον πρώτο να τιμωρείται με ποινή 20δ για άκυρη εκκίνηση.

 

Οι πρώτοι έξι αναβάτες είναι διαφορετικής εθνικότητας, ενός κανείς τους δεν είναι Ισπανός.

 

Ο Sandro Cortese μπήκε δυνατά στις σημερινές κατατακτήριες και γρήγορα έκανε τον καλό του χρόνο.

 

Στα τελευταία λεπτά όμως δεν βελτιώθηκε κι έπεσε στην έβδομη θέση, που δεν είναι άσχημη όμως για τον Γερμανό Πρωταθλητή της Moto3 το 2012.

 

Ο Danny Kent είχε χάσει τη θέση στη δεκάδα στις κατατακτήριες του Qatar για 36χιλ αλλά σήμερα κατάφερε να μπει, σημειώνοντας τον όγδοο καλύτερο χρόνο.

 

Εντυπωσιακός ο Baldassarri - ο οποίος πήρε το οκ από τους γιατρούς πριν το Γύρο για να τρέξει έχοντας εξαρθρώσει και τους δυο ώμους του στο Qatar - ανέβηκε στην ένατη θέση.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Axel Pons, ο αδερφός του οποίου - Edgar - διεγνώσθη με ηπατίτιδα Α και θα χάσει το Γύρο της Αργεντινής και τον επόμενο του Τέξας.

Επόμενο άρθρο »

Argentina: Αποσύρονται και τα δυο πίσω ελαστικά!

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina MotoGP: Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα