• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H B. Xρονοπούλου αποχωρεί από την Piaggio
Μετά από 22 δημιουργικά χρόνια!!!
Νέα Αγοράς 07/04/2016 - 10:56

Του Δημήτρη Διατσίδη

 

Όταν άκουσα στην άλλη πλευρά της γραμμής την Βασιλική Χρονοπούλου να μου λέει ότι δεν θα είναι πια στην Piaggio, θεώρησα ότι είναι κάποιο πρωταπριλιάτικο αστείο και άρχισα να γελάω. Κοίταξα το ρολόι μου και στο κουτάκι της ημερομηνίας έγραφε 4! “Δεν μπορεί, πλάκα μου κάνει Δευτεριάτικα”, είπα, την άκουσα όμως να το λέει με χιούμορ πάντα, αλλά σοβαρά. Τι να πω, 22 χρόνια γνωριμίας και φιλίας, παρακολούθησα μαζί της τις αγωνίες της για το μεγάλωμα και την καθιέρωση της Piaggio στην Ελληνική αγορά και παράλληλα είχα την ευκαιρία να δω από πρώτο χέρι την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπό της όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από την Piaggio στην Ιταλία. Έναν από αυτούς που συνεχίζω να βλέπω πολύ συχνά στο MotoGP είναι ο Romano Albesiano (επικεφαλής Αγωνιστικού Aprilia), τον οποίο γνώρισα από την Βασιλική πριν από πολλά χρόνια σε παρουσιάσεις της Piaggio!

Τι να πρωτοθυμηθώ από όλα όσα κάναμε όλα αυτά τα χρόνια; Το Piaggio NRG Trophy, το Gilera Trofeo με το οποίο κατορθώσαμε να έχουμε πολλούς Έλληνες οδηγούς να αγωνίζονται στο Mugello!, την Πανελλήνια παρουσίαση της Aprilia RSV4 στις Σέρρες και βέβαια κυριολεκτικά δεκάδες αποστολές για δοκιμές νέων μοντέλων (Η φωτογραφίες είναι από παρουσίαση στο Misano). Και όλα αυτά χωρίς ποτέ να υπάρχει έστω και μια στιγμή έντασης και πικρίας ανάμεσά μας.

Θα μου λείψει η φίλη μου Βασιλική από την οδό Υμηττού και της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε αυτό που θα κάνει από δω και πέρα.

Το δικό της κείμενο για αυτήν την αλλαγή είναι το εξής:

 

“Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες,

 

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι αποχωρώ από τη Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας της Piaggio Hellas στις 5/4/2016.

 

Σε κάθε περίπτωση να αλλάζεις διαδρομή μετά από 22 χρόνια δεν είναι κάτι εύκολο! Όμως αλλαγή σημαίνει κάνουμε ένα βήμα παραπέρα!  Ανοίγουμε το δρόμο σε νέες προκλήσεις!  

 

Οι αποσκευές μου είναι γεμάτες με επιτυχίες, διακρίσεις, υποστήριξη και συνεργασία και μόνο τα απαραίτητα από όλα όσα μας ένωσαν στη κοινή μας διαδρομή!

Δεν αποσυρόμαστε γιατί φοράμε κινητήρα RSV4 απλά συνεχίζουμε σε διαφορετική πορεία με την ίδια αγάπη και πάθος!

 

Σας ευχαριστώ όλους και καθένα ξεχωριστά για τη συνεργασία αλλά πάνω απ’ όλα για τη φιλία και την αγάπη και εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις!

Ας χρησιμοποιήσουμε την κρίση για να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας και την προσπάθεια μας στην ανάπτυξη του κλάδου των 2τροχών στην Ελλάδα!”

Επόμενο άρθρο »

Vid: Pirelli Diablo Rosso III

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati XDiavel κέρδισε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα