• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Εκεί νιώθω δυνατός!
Θέλει να διατηρήσει το τέλειο ρεκόρ του στην Αμερική!
Νέα 07/04/2016 - 13:11

Ο στόχος για τον Marc Marquez είναι να διατηρήσει την ισχυρή του παράδοση στην Αμερική, με τον αναβάτη της Repsol Honda να στοχεύει στην 4η συνεχόμενη νίκη του!
 

Ο 23χρονος άσος ήταν αυτός που επικράτησε στον επεισοδιακό Γύρο της Αργεντινής και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Ο Marquez - ο μόνος που έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο και στους δυο πρώτους αγώνες - έχει προβάδισμα 8β από τον δεύτερο Rossi.

 

Στην COTA ο Marquez θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει τη διαφορά του από τους διώκτες του, κερδίζοντας συνεχώς στη συγκεκριμένη πίστα από το 2013!

 

Ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες φορές, ενώ στα νέα ηλεκτρονικά/ελαστικά πρέπει να προσθέσουμε και το πρόβλημα στην επιτάχυνση που ταλαιπωρεί τις Honda φέτος.

 

«Θα δούμε πως θα τα πάμε φέτος στο Τέξας. Είναι μια πίστα που μου αρέσει, όπου νιώθω δυνατός και όπου πάντα έκανα καλούς αγώνες και το διασκεδάζω».

 

«Ωστόσο η πίστα επιβραβεύει τη δυνατή επιτάχυνση που δεν είναι στα δυνατά μας σημεία μέχρι τώρα».

 

«Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε και να δούμε πως θα πάει η κατάσταση».

 

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, όπως στην Αργεντινή και θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον καλύτερο δυνατό ρυθμό την Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Ήμουν πιο γρήγορος!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πέρυσι ήμασταν στο βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα