• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA MotoGP: ΕΔ3
Ο Marquez λίγο μπροστά από τον Iannone
Νέα 09/04/2016 - 19:33

Για μια ακόμη φορά ο Marc Marquez τερμάτισε στην πρώτη θέση μιας επίσημης περιόδου δοκιμών στην Circuit of the Americas.

 

Ο Ισπανός έκανε γρήγορα 2:03,885, χρόνος που έμεινε χωρίς «απάντηση» από τον ανταγωνισμό για αρκετή ώρα.

 

Άλλωστε όπως έδειξε και από χτες, μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να τον κατεβάσει κι άλλο.

 

Έτσι κι έγινε, με τον Marquez να βγαίνει για τελευταία φορά στην πίστα και να κάνει τρεις συνεχόμενους ταχύτατους γύρους!

 

Ο ένας πιο γρήγορος από τον άλλο, κατεβάζοντας συνεχώς μερικά χιλιοστά, κατάφερε να σταματήσει τελικά το χρονόμετρο στο 2:03,741!

 

Η διαφορά του Marquez από τον δεύτερο ήταν τεράστια, ωστόσο προς το τέλος ο Iannone και η Ducati του πλησίασαν τον Ισπανό στα 98χιλ!

 

Αυτή η διαφορά δεν έμεινε, καθώς με τον τελευταίο του γύρο ο 23χρονος αναβάτης της Repsol Honda αύξησε τη διαφορά του στα δυο δέκατα από τον Ιταλό.

 

Τέσσερα δέκατα πίσω από τον Iannone ήταν ο Jorge Lorenzo, η διαφορά του οποίου από την κορυφή ήταν στα έξι δέκατα.

 

Ο Lorenzo ήταν η καλύτερη Yamaha και κατάφερε μόλις για 5χιλ να κρατήσει έναν δυνατό Vinales πίσω του.

 

Για λίγα δευτερόλεπτα ο Cal Crutchlow ανέβηκε μέχρι την τρίτη θέση, αλλά με τους δυο παραπάνω αναβάτες να κατεβάζουν στο τέλος το χρόνο τους, έμεινε 5ος.

 

Εφτά δέκατα πίσω από την κορυφή αλλά μόλις ένα δέκατο από τον Lorenzo, ο Valentino Rossi πήρε την έκτη θέση.

 

Εμφανώς βελτιωμένος ο Dani Pedrosa, ο οποίος κατέβασε εφτά δέκατα το χτεσινό του χρόνο που έγινε το απόγευμα, σε υψηλότερες θερμοκρασίες!

 

Εντυπωσίασε ο Loris Baz, που πέτυχε τον όγδοο καλύτερο χρόνο και για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, πήρε απευθείας την πρόκριση στις ΚΑΤ2!

 

Εκεί θα βρεθούν αυτομάτως και οι Dovizioso - είχε μια πτώση στο τέλος - με τον Redding, ο οποίος μπήκε στη δεκάδα με διαφορά 14χιλ από τον 11ο!

 

Αυτός ήταν ο Pol Espargaro, καθώς το δίδυμο της Tech 3 για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν καταφέρνουν να μπουν στη δεκάδα των πρώτων.

 

Στη μάχη για τη μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις των ΚΑΤ1 θα ριχτεί και ο Aleix Espargaro με τον Barbera, ο οποίος χτες ήταν 8ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

COTA Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

COTA Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα