• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA Moto2: Εύκολη νίκη για Rins!
Βάθρο για Lowes και Johann Zarco
Νέα 10/04/2016 - 22:46

Στην εκκίνηση του αγώνα είχαμε έναν δυνατό Aegerter να ξεκινά δυνατά και να παίρνει την πρώτη θέση λίγο πριν την πρώτη στροφή.

 

Σε αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα είχαμε έναν άλλον οδηγό πλην του Alex Rins στην πρώτη θέση και αυτό γιατί η συνέχεια ανήκε εξ ολοκλήρου στον Ισπανό!

 

Ο Rins έστριψε πρώτος στην 1η στροφή και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα χωρίς να τα χάσει μέχρι το τέλος.

 

Χωρίς βάθρο στους πρώτους δυο αγώνες, οι 25β και η πρώτη του φετινή νίκη τον βάζουν και πάλι σε τροχιά Τίτλου!

 

Ο Rins σκαρφάλωσε από την έβδομη θέση της βαθμολογίας στην δεύτερη, ένα βαθμό πίσω από τον Sam Lowes!

 

Ο Lowes προσπάθησε κι έμεινε κοντά στον Rins για τους περισσότερους γύρους, στο τέλος όμως - χωρίς να έχει λόγο να πιέζει - τερμάτισε 2δ πίσω του.

 

Τρίτος στο βάθρο ήταν ο Johann Zarco, ο οποίος έχασε πολύ στο ξεκίνημα όταν με γεμάτο ντεπόζιτο δεν είχε το ρυθμό να μείνει κοντά στους δυο πρώτους.

 

Η μάχη για την τρίτη θέση δόθηκε ανάμεσα σε έξι αναβάτες, οι οποίοι έγιναν πέντε στο τέλος όταν ο Nakagami έπεσε μετά από επαφή που είχε με τον Corsi.

 

Ο Zarco ήταν ο νικητής αυτής της μάχης που δεν κράτησε μέχρι το τέλος, καθώς ο Γάλλος ήταν πολύ δυνατός στο τέλος του αγώνα.

 

Ο Aegerter συνέχισε τις δυνατές του εμφανίσεις στους αγώνες φέτος και μετά τις δυο 5ες θέσεις σε Qatar και Αργεντινή, σήμερα ήταν τέταρτος.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Jonas Folger. Στον τελευταίο γύρο του αγώνα άρχισε να ψιχαλίζει, αλλά τελικά η βροχή έμεινε μακριά για τον επόμενο αγώνα, της MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

COTA MotoGP: Δεν έχει αντίπαλο!

« Προηγούμενο άρθρο

COTA Moto3: Αλάνθαστος ο Fenati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα