• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η «απάντηση» του Iannone!
Ήταν το βάθρο στο Τέξας
Νέα 11/04/2016 - 17:03

Αφού κόστισε στην ομάδα του ένα διπλό βάθρο στην Αργεντινή, η «απάντηση» του Iannone ήταν η τρίτη θέση στο GP του Τέξας.

 

Μετά τη δύσκολη περασμένη εβδομάδα που δέχτηκε έντονη κριτική, ο Ιταλός άσος της Ducati κατάφερε να ανέβει στο βάθρο της COTA.

 

Ο Iannone είχε δεχτεί ποινή τριών θέσεων στο σχηματισμό εκκίνησης για την ενέργειά του στην Αργεντινή και ένα πόντο ποινής στην αγωνιστική του άδεια.

 

Αυτά όμως αποτελούν παρελθόν για τον Ιταλό, ο οποίος έδειξε στους κόκκινους για το τι είναι ικανός να κάνει μέσα στον αγώνα.

 

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι μόνο μια θέση θα είναι διαθέσιμη - λογικά - στο γκαράζ των κόκκινων για το 2017 και μόνο ένας εκ των τωρινών οδηγών θα την πάρει.

 

«Ήταν πολύ σημαντικό βάθρο, διότι οι πρώτοι αγώνες ήταν δύσκολοι και αυτό είναι μια καλή απάντηση στην καταστροφή της Αργεντινής».

 

Μπορεί η πτώση του Pedrosa - ο οποίος παρέσυρε τον Dovi - να ευνόησε τον Iannone, ωστόσο ο τελευταίος ήταν σίγουρος ότι μπορούσε να παλέψει μαζί τους για το βάθρο.

 

«Το περιστατικό αυτό μου έδωσε την τρίτη θέση, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι ο ρυθμός μου δεν ήταν άσχημος... ήμουν μόνο ένα δευτερόλεπτο πίσω τους».

 

«Το σημαντικό είναι να ξαναβρώ την αίσθησή μου και το ότι ήμουν γρήγορος αν και ήμουν στο όριο».

 

«Τώρα ελπίζω να συνεχίσω έτσι, διότι υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και η μοτοσυκλέτα μας έχει δυνατότητες».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πάλι καλά...

« Προηγούμενο άρθρο

Αυτός δεν είναι καμικάζι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα