• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήρεμος κι έξυπνος ο Rea!
Έκανε σπουδαίο διπλό στην Ολλανδία
Νέα 18/04/2016 - 14:53

Την ομάδα του επαίνεσε ο Jonathan Rea για το πολύ σημαντικό διπλό που πήρε στο Assen της Ολλανδίας για τον 4ο Γύρο των SBK-Motul.

 

Δυνατός κι αποφασισμένος, ο Rea πήρε τη νίκη στο πρώτο σκέλος, την ώρα που οι μεγάλοι του αντίπαλοι, Sykes και Davies, είχαν πτώσεις.

 

Στο δεύτερο βρεγμένο-στεγνό σκέλος ο Rea ακολούθησε την τέλεια στρατηγική πηγαίνοντας στα pits για να αλλάξει σε σλικ την κατάλληλη στιγμή.

 

Μαζί με τον Sykes που τον μιμήθηκε και άλλαξε και αυτός στον ίδιο γύρο, το δίδυμο της Kawasaki έκανε το 1-2.

 

«Δεν έχω ιδέα γιατί πάω τόσο καλά στο Assen», ήταν τα πρώτα λόγια του πολύ χαρούμενου Βρετανού, που έχει 45β διαφοράς από τον δεύτερο στη βαθμολογία.

 

«Δεν έχει να κάνει με την πίστα. Πήραμε το διπλό, αλλά δεν ήταν σαν την Αυστραλία, όταν και είχα καλύτερο ρυθμό από τους άλλους».

 

«Ελέγξαμε την κατάσταση όταν έπρεπε, ήμασταν ήρεμοι κι έξυπνοι και φάνηκε η δύναμή μας σαν ομάδα, παίρνοντας δυο δυνατά αποτελέσματα».

 

«Πήραμε το καλύτερο δυνατό από εδώ και γι’ αυτό το λόγο είμαι πολύ, πάρα πολύ χαρούμενος με αυτό».

 

Τέλος, επισήμανε ότι η τέλεια στρατηγική της ομάδας ήταν αποτέλεσμα και των εμπειριών που έχουν συλλέξει ως ομάδα στο παρελθόν.

 

«Στόχος μας αυτή την εβδομάδα ήταν να αυξήσουμε το προβάδισμά μας και τα καταφέραμε».

 

«Είχα πει στον αρχιμηχανικό μου, πριν το δεύτερο σκέλος, ότι η πίστα θα στεγνώσει πολύ γρήγορα. Έχουμε παρόμοιες εμπειρίες στο παρελθόν».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Σαν νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Jerez: Ο Marquez εντός έδρας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα