• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Σαν νίκη!
Πολύ χαρούμενος με την 3η θέση ο Van der Mark
Νέα 18/04/2016 - 15:20

Η τρίτη θέση που πήρε χτες στο Assen ο Michael Van der Mark, έχει - για τον Ολλανδό άσο της Honda - την ίδια βαρύτητα που θα είχε και η νίκη!

 

Μετά τις πτώσεις και τις δυσκολίες στις ΕΔ, ο Van der Mark έβαλε τη μοτοσυκλέτα του στη μέση της δεύτερης σειράς στην Superpole.

 

Όμως ενώ πάλευε ακόμα και για τη νίκη στο πρώτο σκέλος, έπεσε στον προτελευταίο γύρο προς απογοήτευση των συμπατριωτών του.

 

Στο δεύτερο σκέλος, με τη βρεγμένη πίστα να στεγνώνει αρκετά γρήγορα, μπήκε στα pits για να αλλάξει ελαστικά ένα γύρο μετά τις Kawasaki.

 

Στη συνέχεια ήταν ο καλύτερος των υπολοίπων και πήρε άνετα την τρίτη θέση, ανεβαίνοντας στο βάθρο όπως και πέρυσι στον εντός έδρας αγώνα του.

 

«Αυτή η τρίτη θέση είναι σαν νίκη για εμένα, ειδικά μετά το αποτέλεσμα του Σαββάτου», σχολίασε ο Van der Mark.

 

«Η υποστήριξη από το κοινό ήταν φανταστική και είμαι βέβαιος ότι είχανε έρθει στους αγώνες περισσότεροι απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια».

 

«Από το ζέσταμα είχα συνειδητοποιήσει ότι σε κάποιο σημείο θα αλλάζαμε ελαστικά και ήμασταν έτοιμοι για την αλλαγή, καθώς είμαστε μια από τις ελάχιστες ομάδες που κάναμε προπόνηση σ’ αυτό μετά από κάθε περίοδο».

 

«Όταν με πέρασε ο Jonathan δεν μπορούσα να μείνω κοντά του, αλλά ήθελα να περιμένω ακόμα ένα γύρο πριν μπω και τελικά ήταν καλή επιλογή».

 

«Στη συνέχεια ήμουν μόνος, καθώς οι δυο μπροστά ήταν πολύ μακριά», πρόσθεσε ο Ολλανδός που εδραίωσε την 4η θέση στη βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Επόμενη αναμέτρηση Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

Ήρεμος κι έξυπνος ο Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα