• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Εντός έδρας ο Giugliano
Να βρούμε καλή αίσθηση κι όλα τ’ άλλα θα έρθουν!
Νέα 27/04/2016 - 14:37

Την περσινή εμφάνισή του στην πίστα της Imola, θέλει να επαναλάβει ο Davide Giugliano αυτό το Σ/Κ για τον 5ο Γύρο του Πρωταθλήματος.

 

Ο Ιταλός άσος είχε επιστρέψει πέρυσι στην Imola μετά από τραυματισμό και πήρε το βάθρο (3ος) στον πρώτο αγώνα και την 4η θέση στο δεύτερο.

 

Μια ημέρα πριν είχε κατορθώσει να εκπλήξει τους πάντες, όταν με την Panigale του έπαιρνε την pole position!

 

Φέτος ο Giugliano έκανε πολύ καλό ξεκίνημα με μια τέταρτη θέση στον πρώτο αγώνα του Phillip Island και μια τρίτη στο δεύτερο.

 

Από τότε όμως η απόδοσή του έχει πέσει πολύ, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό.

 

«Το κίνητρό μου είναι πολύ υψηλό για τον εντός έδρας αγώνα μας. Στους τελευταίους αγώνες δεν έχουμε δείξει τις δυνατότητές μας».

 

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να λύσουμε, απλά δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βρούμε μια καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα και τα άλλα θα έρθουν».

 

«Σίγουρα και οι οπαδοί θα μας δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο. Πέρυσι επέστρεψα μετά από τρεις μήνες απραξίας και περίμενα να είμαι στην 8άδα».

 

«Αλλά κατάφερα να πάρω την Superpole και μια τρίτη θέση, χάρη και στην υποστήριξη των οπαδών μας και ειδικότερα των Ducatisti».

 

Στην Imola ο Davide Giugliano είναι παραδοσιακά δυνατός, φέτος όμως ο καιρός ενδεχομένως να αλλάξει τις ισορροπίες, όπως στο Assen!

Επόμενο άρθρο »

Το μυστικό του Valentino!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Επιστρέφουμε στη δουλειά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα