• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jorge Lorenzo Πρέσβης της Tissot στα MotoGP.
H Tissot, επίσημος χρονομέτρης των MotoGP, ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή.
Νέα 24/04/2016 - 12:55

Δελτίο Τύπου


Την Παρασκευή 22 Απριλίου η Tissot ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo σαν νέο Πρέσβη της Tissot.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής της κορυφαίας κατηγορίας των MotoGP  Jorge Lorenzo, είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας Tissot. Γνωστός για την ακρίβεια, την κομψότητα, το στυλ τκαι το ανταγωνιστικό πνεύμα του, εκπροσωπεί τέλεια τις αξίες της ελβετικής ωρολογοποιίας και είναι ενα σημαντικό μέλος στην οικογένεια των Tissot, Επίσημο χρονομέτρη των MotoGP.

Η επιτυχία ήταν η σύντροφός του από την ημέρα που ο ίδιος οδήγησε ένα μίνι bike για πρώτη φορά στην ηλικία των 3. Στα 8 κέρδισε το πρωτάθλημα των Βαλεαρίδων. Σύντομα έκανε το άλμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Aprilia Cup. H γρήγορη σκέψη του και η συνεχής εξέλιξη του άνοιξε τις πόρτες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Το 2002, στα 15α γενέθλιά του και στην περίφημη πίστα της Jerez, έγινε ο νεότερος αναβάτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μετά από τρία χρόνια στην κατηγορία 125cc, ανέβηκε στα 250cc και πέτυχε δύο συνεχόμενους τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τότε ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον Jorge Lorenzo να κάνει το άλμα προς την κορυφήφαια κατηγορία MotoGP το 2008. Στον πρώτο του αγώνα, κέρδισε την pole position και στην τρίτη συμμετοχή στα MotoGP, κατέκτησε την κορυφή του βάθρου.

Από τότε και κατά τη διάρκεια οκτώ επόμενων σεζόν ο Lorenzo δεν έχει σταματήσει να εξελίσσετε. Έχει κατακτήσει τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2010, 2012 και 2015), ήταν στην μάχη τρεις φορές (2009, 2011 και 2013) και έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους αναβάτες όλων των εποχών, με ρεκόρ στις pole positions (62) . Είναι επίσης ο τέταρτος αναβάτης στη λίστα όλων των εποχών για τις νίκες στη μεγάλη κατηγορία (41) και τρίτος σε τερματισμούς στο βάθρο (99).

Ο François Thiebaud, Πρόεδρος της Tissot, έχει επίσης εκφράσει τον ενθουσιασμό του: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Jorge Lorenzo στην οικογένεια Tissot το πάθος του, το θάρρος και μαχητικότητα του ταιριάζουν άψογα με τις αξίες της Tissot. Η αφοσίωσή μας στους αγώνες MotoGP και ο ρόλος μας ως επίσημος χρονομέτρης ενισχύεται από τις συμμαχίες μας με σπουδαίους αθλητές. Είναι τιμή για μας να καλωσορίζουμε τον τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην οικογένειά μας ».

"Είναι τιμή για μένα που η Tissot, ένα τέτοιο διάσημο εμπορικό σήμα με τόσο μεγάλη ιστορία στους αγώνες μοτοσυκλέτας, μου αναθέτει το ρόλο του πρεσβευτή. Η Tissot διαδραματίζει καίριο ρόλο στους αγώνες και δίνει το ρυθμό στα MotoGP. Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης με νίκες και μέγιστη ακρίβεια στην πίστα », δήλωσε ο Jorge Lorenzo στην Jerez.

Ο Ισπανός πρωταθλητής είναι το τελευταίο μέλος της οικογένειας της Tissot ανάμεσα στους αγωνιζόμενους στα στα MotoGP όπως οι Stefan Bradl, Thomas Lüthi, Tito Rabat and Bradley Smith. Welcome Jorge!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Tissot και τους πρέσβεις της στα MotoGP:

http://www.tissotwatches.com/fr-CH/ambassadors

http://www.tissotwatches.com/fr-CH/sports/motogp.html

Επόμενο άρθρο »

Η BMW M Division παρουσιάζει το BMW M Award 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Απλά να τερματίσεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα