• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa στην Yamaha;
Υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;
Νέα 03/05/2016 - 18:47

Η πιο λογική κίνηση μετά την υπογραφή των συμβολαίων του Ρόσσι με την Γιαμάχα και του Λορένθο με την Ντουκάτι, είναι ο Βινιάλες να πάει στην Γιαμάχα – που τον θέλει σαν τρελή – και η Χόντα να παραμείνει με τους Μάρκεθ & Πεδρόσα, ενώ ο Ιαννόνε ή ο Ντοβιτσιόζο να πάρουν τη θέση του Βινιάλες στην Σουζούκι. Αυτό είναι το μεταγραφικό παιχνίδι που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Βαρκελώνη στις αρχές Ιουνίου.

Όμως υπάρχουν κάποιες φήμες που λένε ότι ο Βινιάλες δεν τα βρίσκει με την Γιαμάχα στο ύψος της αμοιβής του και έτσι μπορεί να μείνει στην Σουζούκι, για να γίνει ο ήρωας της εταιρίας που θα την βάλει ξανά στο παιχνίδι των νικών ή για να ανεβάσει κι άλλο το κασέ του. Σε μια τέτοια περίπτωση η Γιαμάχα φαίνεται ότι μιλάει και με τον Ντάνι Πεδρόσα, του οποίου το οδηγικό στυλ είναι το πιο κοντινό από όλους στο στυλ του Λορένθο και έτσι μπορεί να ταιριάξει άμεσα στην Μ1. Ο Ντάνι μάλιστα είναι ένας οδηγός που δεν δημιουργεί ποτέ τα τελευταία χρόνια προβλήματα στην ομάδα και θα μπορεί να είναι το άτυπο νούμερο 2, δίπλα στον Ρόσσι.

Βέβαια ο ίδιος σε ερώτηση συναδέλφου στο τεστ της Χερέθ, είπε ότι προτεραιότητά του είναι το να μείνει στην Χόντα, με την οποία άλλωστε αγωνίζεται ανέκαθεν στην καριέρα του και από το 2006 στη μεγάλη κατηγορία. Από την πλευρά της Χόντα ο Λίβιο Σούπο είπε στην Χερέθ ότι προτεραιότητα της ομάδας είναι να ανανεώσει τα συμβόλαια των δύο τωρινών οδηγών. Έτσι λοιπόν πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις από την πλευρά της Χόντα, με μια αποκλειστική πηγή του δικού μας περιοδικού MOTOGP WORLD να βλέπει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Σούπο από την Χόντα, στο τέλος της χρονιάς – μαζί με την συνταξιοδότηση του Νακαμότο – καθώς λήγει το συμβόλαιο του Τορινέζου μάνατζερ!, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ίδιος δεν θα κλείσει τα συμβόλαια των οδηγών για του χρόνου.  

Επόμενο άρθρο »

Video: Η Ducati στην Τρίπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Η ομάδα Wolf Racing Motul, με Dainese & AGV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα