• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: ΕΔ2
Δυνατός ο Binder, ξεπέρασε τα προβλήματα!
Νέα 06/05/2016 - 15:21

Αφήνοντας κατά μέρος τα προβλήματα από τις ΕΔ1, ο Brad Binder μπήκε δυνατά στην πίστα του Le Mans για τη δεύτερη περίοδο δοκιμών!

 

Μετά από μια σύντομη επιστροφή στα pits, ο Ν. Αφρικανός βρήκε την αίσθηση που ήθελε και κατάφερε να ρίξει 1,1δ τον πρωινό του χρόνο!

 

Έτσι, ο Binder - με την καρώ σημαία να έχει πέσει - στον τελευταίο του γύρο σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:43,365, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση για πρώτη φορά σήμερα!

 

Ο Binder το επιχείρησε, χωρίς επιτυχία και στον προτελευταίο του γύρο, τα κατάφερε εν τέλει στο τέλος, αφήνοντας για 76χιλ πίσω του τον Fenati.

 

Ο Ιταλός ήταν χαρούμενος με τη δεύτερη θέση του και με το γεγονός ότι κατέβασε πάνω από εφτά δέκατα το χρόνο του από τις ΕΔ1!

 

Πολλά ήταν τα χειροκροτήματα από τους Γάλλους στις κερκίδες για τον Danilo, τον Γάλλο που ήταν η καλύτερη Honda σήμερα, πίσω από τις KTM των δυο πρώτων!

 

Ο Danilo κέρδισε για λίγο τον Jorge Navarro, με τον Nicolo Bulega να παραμένει στις πρώτες θέσεις και να κλείνει τα συνδυασμένα στην 5η θέση.

 

Το σύνολο σχεδόν των αναβατών βελτιώθηκε στις πολύ καλές συνθήκες πίστας που επικράτησαν στο Le Mans σήμερα.

 

Πέρα από τον Danilo  - που έκανε τον καλό του χρόνο ακολουθώντας τον Locatelli - και ο Hiroki Ono έκανε την έκπληξη, σημειώνοντας τον έκτο καλύτερο χρόνο!

 

Η καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του Peco Bagnaia στην 8η θέση, μόλις 45χιλ πιο αργός από τον Locatelli που έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 7η θέση.

 

Στη δεκάδα μπήκε και ο Jakub Kornfeil με τον Livio Loi.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα