• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: ΕΔ3
Εντυπωσιακός ο Kornfeil!
Νέα 07/05/2016 - 11:20

Έναν πάρα πολύ καλό χρόνο έκανε σήμερα το πρωί ο Jakub Kornfeil, ο οποίος στο τέλος ανέβηκε στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους!

 

Οι συνθήκες ήταν και πάλι εξαιρετικές, με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο ελαφρώς ανεβασμένη σε σχέση με τις ΕΔ1 (13o C αντί για 10).

 

Ο Τσέχος, φορώντας ένα φρέσκο ελαστικό, κατάφερε να γίνει ο πρώτος που έπεσε στο όριο του 1:42, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:42,832 μόλις 3 δέκατα πάνω από ρεκόρ πίστας και απόλυτο χρόνο!

 

Έτσι ο Jakub Kornfeil βάζει τις βάσεις για κάτι καλό στις κατατακτήριες δοκιμές, καθώς η άσφαλτος το μεσημέρι θα ανεβάσει θερμοκρασία και θα προσφέρει καλύτερο κράτημα στους αναβάτες!

 

Τέσσερεις Honda κυριάρχησαν στις πρώτες θέσεις, με τον Niccolo Antonelli να κάνει το δεύτερο καλύτερο χρόνο και να μένει 89χιλ μπροστά από τον πολύ δυνατό Aron Canet!

 

Ο αναβάτης της Estrella Galicia γνωρίζει την πίστα από τη συμμετοχή του στο Ισπανικό Πρωτάθλημα και αυτό τον βοήθησε να κάνει σήμερα τον τρίτο καλύτερο χρόνο!

 

Μάλιστα ο Canet κατάφερε να αφήσει πίσω του τον ομόσταυλό του, τον Jorge Navarro, ο οποίος είχε την πρώτη θέση στις ΕΔ1.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Brad Binder που χτες είχε καταφέρει να ανέβει στην πρώτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Πιο πίσω οι Livio Loi και Fabio Quartararo έκαναν ακριβώς τον ίδιο χρόνο, αλλά ο δεύτερος καλύτερος γύρος του Βέλγου ήταν καλύτερος από τον αντίστοιχο του Γάλλου κι έτσι πήρε αυτός την 6η θέση.

 

Ο δεύτερος χτες Romano Fenati δεν κατάφερε παρά να ρίξει μόνο 45χιλ το χτεσινό του χρόνο κι έτσι σήμερα υποχώρησε στην 8η θέση.

 

Μόλις εφτά χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο πίσω πήρε θέση η καλύτερη Mahindra σήμερα το πρωί, αυτή του Jorge Martin! Ο Bulega κλείνει τη δεκάδα, συναντώντας κίνηση στο γρήγορο γύρο του μένοντας στο 1:43,5.

 

Ο Tatsuki Suzuki - σε μια πίστα που του αρέσει - ανέβηκε στην 11η θέση και ήταν η δεύτερη καλύτερη Mahindra, καθώς ο Peco Bagnaia είχε μια πτώση κι έμεινε χαμηλά, μόλις 27ος!

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Ντεμπούτο Abraham με KTM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα