• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: ΚΑΤ
Άρπαξε την pole ο Antonelli!
Νέα 07/05/2016 - 14:49

Ο Niccolo Antonelli κατάφερε να γίνει ο πέμπτος διαφορετικός αναβάτης φέτος, που καταφέρνει να πάρει την pole position στην Moto3!

 

Σε μια περίοδο που είχαμε πολλές πτώσεις, ο Niccolo Antonelli κρατήθηκε όρθιος στο τέλος και παρά το ότι είχε κίνηση στον τελευταίο του γύρο, βρήκε τα δέκατα που ήθελε στο τελευταίο κομμάτι και έκανε το 1:42,756!

 

Αυτός είναι ο καλύτερος χρόνος του διημέρου για τη μικρή κατηγορία και πολύ κοντά στο 1:42,4 που αποτελεί τον απόλυτο χρόνο της πίστας και τον κρατάει από το ’14 ο Vazquez.

 

Η θερμοκρασία στην άσφαλτο ανέβηκε αρκετά και έφτασε τους 32o C σε σχέση με τους 26 που είχαν χτες! Παράλληλα, οι διαφορές των οδηγών ήταν μικρότερες από κάθε άλλη φορά φέτος!

 

Ο Binder κράτησε για μεγάλο διάστημα την προσωρινή pole, αλλά στο τέλος την έχασε για 67χιλ. του δευτερολέπτου!

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα - στην πρώτη του σεζόν στην Moto3 - πήρε ο Aron Canet στις κατατακτήριες, ανεβαίνοντας στην 3η θέση και για πρώτη φορά θα ξεκινήσει αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από την πρώτη σειρά!

 

Ο τέταρτος Jorge Navarro ήταν μόλις 86χιλ πάνω από το χρόνο που χάρισε την pole στον Antonelli, με τον Fenati πέμπτο και άλλα 23χιλ από την κορυφή!

 

Πολύ άτυχος ο Nicolo Bulega που έχει ένα πολύ άσχημο highside, με τη μοτοσυκλέτα να τον πετάει πολλά μέτρα μακριά και τον ίδιο να σηκώνεται κρατώντας το αριστερό του χέρι!

 

Παρά ταύτα κράτησε την έκτη θέση και τη δεύτερη σειρά, μπροστά από τον Juanfran Guevara που πήρε ένα από τα καλύτερά του αποτελέσματα σε κατατακτήριες δοκιμές στην κατηγορία!

 

Πτώση είχε και ο Fabio Quartararo - γλυκιά όμως - με τον Γάλλο να προσπαθεί να πάρει το βάθρο και φέτος στην πατρίδα του, ξεκινώντας από την 8η θέση. Δίπλα του ο Khairul Idham Pawi.

 

Με διαφορά την καλύτερή του εμφάνιση σε κατατακτήριες στην κατηγορία έκανε ο νεοφερμένος Fabio di Giannantonio, με τον αναβάτη του Gresini να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Υπέγραψε ο Dani στην Yamaha;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα