• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γιατί πρέπει να μείνει ο Vinales;
Τους λόγους εξηγεί ο Kevin Schwantz
Νέα 10/05/2016 - 16:26

Η γνώμη του Kevin Schwantz - του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 500cc - είναι ότι ο Vinales πρέπει να μείνει στην Suzuki για τρίτο συνεχόμενο χρόνο!

 

Μια τέτοια κίνηση, σύμφωνα με τον Schwantz που πέρασε όλη του την καριέρα με μοτοσυκλέτα της Suzuki,  θα ήταν η πιο έξυπνη για την καριέρα του Ισπανού!

 

«Αν ήμουν στη θέση του Maverick και ήθελα να κάνω την πιο έξυπνη κίνηση για την καριέρα μου, θα έμενα στην Suzuki», φέρεται να δήλωσε ο Schwantz.

 

«Θα σκεφτόμουν ότι αν τα πήγαινα καλύτερα στις κατατακτήριες κι έκανα καλύτερες εκκινήσεις, θα μπορούσα να κερδίσω».

 

«Το πιο εύκολο πράγμα που έχει να κάνει, είναι να δει από που ξεκίνησε και που τερμάτισε στον αγώνα του Le Mans».

 

«Αν δεν έκανε άσχημη εκκίνηση, θα μπορούσε να κάνει ό,τι και ο Rossi! Άλλωστε στα μέσα του αγώνα ο ρυθμός του ήταν ίδιος με του Valentino».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα περιστατικό στο Τέξας, όπου είχε δώσει το παρών στο Grand Prix και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με μερικούς μηχανικούς της Yamaha.

 

«Τους ρώτησα τι γνώμη έχει ο Rossi για την Suzuki και μου είπαν ότι πιστεύει ότι στα κατάλληλα χέρια είναι μια μοτοσυκλέτα έτοιμη για νίκες!»

 

Ακόμα ένας λόγος, σύμφωνα με τον Schwantz, για να μείνει με την GSX-RR ο Vinales και να συνεχίσει να γράφει ιστορία, όπως έκανε την Κυριακή που χάρισε το πρώτο βάθρο στην Suzuki εδώ και 8 χρόνια!
 

Όμως ο Schwantz έβαλε στο «παιχνίδι» και τον παράγοντα Valentino Ross”, τον οποίο ο νεαρός Vinales δεν πρέπει να παραβλέπει!

 

«Το πρόβλημα, αν πάει στην Yamaha, είναι ο Rossi. Αν αρχίσει και σε νικάει, σε περνάει στις κατατακτήριες και σε μειώνει, τότε χάνεις την αξία σου».

 

«Στην Suzuki δεν έχεις αυτή την πίεση. Μπορείς να δουλέψεις χωρίς άγχος, να βελτιωθείς και να γίνεις πιο ολοκληρωμένος αναβάτης».

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo παίρνει τη νίκη με το νέο πίσω ελαστικό της MICHELIN.

« Προηγούμενο άρθρο

Όνειρο ήτανε...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα