• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλος στο σίριαλ Vinales;
Ο Ισπανός υπογράφει με την Yamaha
Νέα 15/05/2016 - 14:45

Όπως όλα δείχνουν, το σίριαλ που αφορά στο μέλλον του Maverick Vinales μάλλον θα έχει οριστική κατάληξη, με τον Ισπανό να υπογράφει για την Yamaha.

 

Πλέον είναι πολλά τα διαδικτυακά μέσα από Ισπανία - και όχι μόνο - που αναφέρουν ότι ο Vinales τη νέα σεζόν θα πάρει τη θέση του Lorenzo στους μπλε.

 

Να θυμίσουμε ότι το όνομα του νεαρού είχε ακουστεί από την πρώτη στιγμή ως το πλέον πιθανό να είναι δίπλα στον Rossi για τα επόμενα δυο χρόνια.

 

Ωστόσο στη συνέχεια βγήκαν φήμες - οι οποίες πρόσφατα διαψεύστηκαν από τον μάνατζέρ του - ότι ζητάει πολλά χρήματα και οι συζητήσεις κόλλησαν.

 

Με αφορμή αυτό, βγήκαν στην επιφάνεια σενάρια που ήθελαν τον Dani Pedrosa να κάνει τελικά το βήμα και να υπογράφει για την Yamaha!

 

Αμέσως, τόσο η Honda όσο και η Yamaha έσπευσαν να αρνηθούν την ύπαρξη της οποιασδήποτε συμφωνίας του Dani Pedrosa.

 

Τον Pedrosa στους μπλε «έστελνε» η El Pais της Ισπανίας, ωστόσο τώρα ακόμα και αυτή αναφέρει ότι ο Vinales έχει υπογράψει για 2 χρόνια με την Yamaha.

 

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα ανακοινωθεί την Πέμπτη, ενώ δεν αποκλείεται - όπως στην περίπτωση του Lorenzo - να έρθει νωρίτερα.

 

Όσο για τις φήμες περί Pedrosa; «Ήταν τελικά ένας καλός τρόπος για την Yamaha να ασκήσει πίεση στον Vinales».

 

Τα λόγια είναι του Livio Suppo. Πάντως η ίδια η Yamaha δήλωνε έκπληκτη από τις συγκεκριμένες φήμες.

 

Το επόμενο σίριαλ θα είναι ποιος από τους δυο Andrea θα μείνει στην Ducati και τι θα γίνει με τη δεύτερη θέση στην Suzuki.

 

Εκεί, είναι μεγάλη η πιθανότητα να καταλήξει ο ένας από τους δυο Ιταλούς της Ducati, όμως υπάρχει ένα ισχυρό αουτσάιντερ!

 

Το όνομά του: Alex Rins, ο οποίος θέλει εργοστασιακή θέση στη μεγάλη κατηγορία και γι’ αυτό δεν ακούγεται τίποτα για το μέλλον του!

 

Αν τελικά ανέβει στην GSX-RR, ο Davide Brivio της Suzuki θα κρατήσει - λογικά - τον Aleix για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, ενώ θα έχει και πάλι έναν ελπιδοφόρο και εν δυνάμει «καυτό» όνομα για το μέλλον!

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Τίποτα δεδομένο!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Sepang: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα