• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Μένει ο Dovizioso!
Δίπλα στον Lorenzo για τα επόμενα 2 χρόνια
Νέα 17/05/2016 - 16:56

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Dani Pedrosa με την Honda, σήμερα επισημοποιήθηκε ότι ο Andrea Dovizioso θα παραμείνει στην Ducati.

 

Επομένως οι κόκκινοι γίνονται το πρώτο εργοστάσιο που κάνει γνωστό το δίδυμό της για τα επόμενα δυο χρόνια!

 

«Ποτέ δεν είναι εύκολη μια τέτοια απόφαση, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με δυο τόσο καλούς οδηγούς όπως οι δυο Andrea», σχολίασε ο DallIgna.

 

«Είμαστε χαρούμενοι που συμφώνησε μαζί μας ο Dovizioso για τα επόμενα δυο χρόνια κι έτσι θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια».

 

«Λυπούμαστε για τον Andrea Iannone που δεν θα είναι μέλος της ομάδας. Η συμβολή του στην εξέλιξη της Desmosedici ήταν σημαντική».

 

«Γι’ αυτό και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και να τον διαβεβαιώσουμε ότι θα τον υποστηρίξουμε στους τελευταίους γύρους για να πετύχει τα δυνατά αποτελέσματα που είναι σε θέση να πετύχει».

 

Ικανοποιημένος ήταν σαφώς και ο Andrea Dovizioso, μιας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα στην οποία πήγε για πρώτη φορά το 2013.

 

«Τα τελευταία χρόνια δουλέψαμε πολύ και φέραμε την Desmosedici σ’ ένα πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο. Σύντομα, είμαι σίγουρος, θα πάρουμε και την ικανοποίηση που μας αξίζει».

 

Όπως είναι λογικό, ο Andrea Iannone ήταν απογοητευμένος με την τροπή που πήραν τα πράγματα φέτος, στην τελευταία του χρονιά με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

 

«Προφανώς και λυπάμαι, αλλά τους είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσαν τα τελευταία χρόνια».

 

«Έκανα το ντεμπούτο μου στη μεγάλη κατηγορία με Ducati και ανδρώθηκα μ’ αυτή, βελτιώνοντας συνεχώς την απόδοσή μου».

 

«Στους τελευταίους μου αγώνες θα τα δώσω όλα, διότι είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πάρουμε δυνατά αποτελέσματα».

 

Ο Andrea Iannone είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στην ομάδα της Suzuki, με την οποία ήδη βρίσκεται σε συνομιλίες για να αντικαταστήσει τον Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Με καθαρό μυαλό!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Τα στατιστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα