• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με καθαρό μυαλό!
Πάει ο Dani Pedrosa στο Mugello
Νέα 17/05/2016 - 17:12

Αφοσιωμένος αποκλειστικά στο Γύρο του Mugello θα είναι ο Dani Pedrosa, ο οποίος μόλις χτες ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Honda για άλλα δυο χρόνια.

 

Ο Dani είναι τέταρτος στη βαθμολογία και στο Mugello θα φτάσει τα 250 Grand Prix στην καριέρα του, ένα εντυπωσιακό νούμερο!

 

Από εκεί και πέρα, βασικός του στόχος θα είναι μια καλύτερη παρουσία στις κατατακτήριες, που θα του επιτρέψει να μείνει κοντά στους πρώτους στα πρώτα στάδια του αγώνα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στο Ιταλικό GP έχοντας ανανεώσει με την Honda και γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσω να είμαι με την ομάδα που ξέρω και εμπιστεύομαι».

 

«Έτσι, θα είμαστε τελείως ελεύθεροι για να εστιάσουμε στη δουλειά μέσα στην πίστα. Το Mugello είναι μια πολύ γρήγορη και με ροή πίστα».

 

«Έχει πολλές ανοιχτές στροφές κι επομένως το να καταφέρουμε να βρούμε ένα καλό set-up και καλή πρόσφυση, θα είναι απολύτως απαραίτητο για εμάς».

 

«Μέχρι στιγμής ο ρυθμός μου στους αγώνες είναι καλύτερος απ’ ότι στα ελεύθερα ή χρονομετρημένα. Τουλάχιστον για το Le Mans αυτό ισχύει για το δεύτερο μισό του αγώνα».

 

«Ελπίζω λοιπόν να ξεκινήσω δυνατά από την Παρασκευή και να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου».

 

«Θα προσπαθήσω να κάνω καλύτερες κατατακτήριες για να ξεκινάω από πιο μπροστά τους αγώνες και να μην κολλάω στο πρώτο μισό».

Επόμενο άρθρο »

Σάρωμα Βάθρων Dunlop και Peristeras Tyres

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Μένει ο Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα