• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: ΕΔ1
Βρεγμένη πίστα, πρώτος ο Pawi!
Νέα 20/05/2016 - 11:30

Η χτεσινή βροχή συνεχίστηκε να πέφτει και νωρίς το πρωί, με αποτέλεσμα η πίστα του Mugello - που φιλοξενεί τον 6ο φετινό Γύρο - να είναι βρεγμένη.

 

Όπως ήταν φυσικό οι οδηγοί βγήκαν στην πίστα με τα βρόχινα, άλλοι από την αρχή του 40λεπτου και άλλοι προς το τέλος, ανάλογα με τη στρατηγική που ακολουθούσαν.

 

Από εκεί και πέρα περιμέναμε τα τελευταία λεπτά για να δούμε ποιός θα είχε την καλύτερη αίσθηση και θα έγραφε τον πρώτο χρόνο.

 

Οι χρόνοι άρχισαν από το 2:15 κι έπεσαν στο τέλος στο 2:09, όταν ο γνωστός για την ευχέρειά του στο βρεγμένο, Pawi, πήρε την πρώτη θέση με μερικά δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος.

 

Ο ομόσταυλός του, ο Ono, ακολουθώντας τον Μαλαίσιο άρπαξε τη δεύτερη θέση και η Honda Team Asia έκανε το 1-2, μπροστά από δυο Mahindra!

 

Ο Francesco Bagnaia ήταν δυνατός σε όλη τη διάρκεια των ΕΔ1 και στο τέλος έκανε τον τρίτο χρόνο και ήταν η καλύτερη Mahindra.

 

Η δεύτερη καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του Karel Hanika, ενώ η KTM έχει ως καλύτερό της εκπρόσωπο τον Nicolo Bulega, με του πρώτους πέντε να έχουν διαφορά κάτω από τρία δέκατα!

 

Η KTM έχει κυριαρχήσει τα τελευταία τρία χρόνια με ισάριθμες νίκες στη μαγευτική πίστα του Mugello, όμως φέτος η Honda θέλει να σταματήσει αυτό το σερί.

 

Ο πρώτος Ισπανός ήταν ο Jorge Martin στην έκτη θέση, που ήταν παράλληλα και η τρίτη Mahindra στις πρώτες έξι θέσεις!

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Lorenzo Dalla Porta, ο οποίος συμμετέχει στην Moto3 του Ισπανικού Πρωταθλήματος φέτος.

 

Ο Ιταλός αγωνιζόταν στην Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πέρυσι και στο Mugello αντικαθιστά τον τραυματία Phillip Oettl.

 

Και το έκανε με εξαιρετικό τρόπο, καθώς στο τέλος κατάφερε να ανέβει ως την 7η θέση, αποδεικνύοντας ότι με ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα έχει αρκετά να δώσει!

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Brad Binder έκανε στο τέλος μόλις τρεις γύρους κι έμεινε στην 29η θέση, ενώ ο 2ος Jorge Navarro βγήκε για έναν γύρο στην αρχή και δεν έγραψε χρόνο στη συνέχεια!

Επόμενο άρθρο »

Μugello MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα