• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SΒΚ-Μotul: Ένα τέλειο Σ/Κ
Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Sykes!
Νέα 30/05/2016 - 09:39

Η έβδομη και όγδοη νίκη του στο Donington, αποτέλεσε για τον Tom Sykes ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

 

Ο αναβάτης της Kawasaki έφτασε στον 7ο Γύρο των SBK-Motul ως το απόλυτο φαβορί, μιας και κερδίζει στο Donington από το 2013!
 

Και το επιβεβαίωσε όντας πρώτος σε όλες τις διαδικασίες, πλην του πρωινού warm-up, παίρνοντας την pole και τη νίκη στους δυο αγώνες.

 

Στην Superpole έκανε και νέο απόλυτο χρόνο πίστας, ενώ στους αγώνες οι νίκες του ήταν εμφατικές, έχοντας αντιμετωπίσει και τεχνικές δυσκολίες!

 

Με τις νίκες του αυτές ισοφάρισε το ρεκόρ των οχτώ νικών σε μια πίστα για τα SBK, το οποίο πλέον μοιράζεται με τον Carl Fogarty που το πέτυχε στο Assen (1993-96).

 

«Είναι απίστευτο! Είμαι 30 τώρα και να κερδίζω εδώ τα τελευταία 4 χρόνια είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

 

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλες δυο νίκες τη νέα σεζόν! Χρειάστηκε να παλέψουμε για τη νίκη, ενώ μετά τους πρώτους δυο γύρους είχαμε και κάποιους περιορισμούς».

 

«Συνεχίσαμε όμως να δουλεύουμε, η μοτοσυκλέτα δεν ήταν τέλεια αλλά τα καταφέραμε και είμαι ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματά μας».

 

«Κάναμε τη μοτοσυκλέτα πιο γρήγορη, αλλά είχαμε ένα θέμα στο δεύτερο σκέλος που μας κράτησε λίγο πίσω».

 

«Θα συνεχίσουμε όμως να δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Κερδίσαμε τους τρείς από τους τελευταίους τέσσερεις αγώνες και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος».

 

Πέρα από το ρεκόρ νικών σε μια πίστα, ο Sykes έγινε και ο πρώτος που καταφέρνει 10 συνεχόμενα βάθρα σε μια πίστα από το 1998-2002!

 

Τότε ήταν ο Colin Edwards που το πετύχαινε στην Monza, ενώ το απόλυτο ρεκόρ βάθρων σε μια πίστα το έχει ο Fogarty, ο οποίος ανέβηκε 15 συνεχόμενες φορές στο Assen!

 

Ήταν στο βάθρο στο δεύτερο σκέλος του Γύρου το 1992 και επίσης στο δεύτερο αγώνα της σεζόν 1999!

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Ο Rossi;

« Προηγούμενο άρθρο

EJC Donington: Οι Δ&Ν Καρακώστας στις Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα