• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τραγικό: «Έσβησε» στα 24 του ο Luis Salom
Υπέκυψε στα τραύματά του ο Ισπανός
Νέα 03/06/2016 - 19:21

Η θλίψη είναι απερίγραπτη για το χαμό ενός από τους πιο συμπαθητικούς αναβάτες στο χώρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, του Luis Salom.

 

Ο νεαρός αναβάτης είχε μια πτώση στην 12η στροφή της πίστας Montmelo της Βαρκελώνης, για τον 7ο Γύρο του Πρωταθλήματος.

 

Στο σημείο έσπευσαν οι γιατροί και σε λίγο βρίσκονταν δυο ασθενοφόρα και αρκετά αυτοκίνητα ασφαλείας με πολλούς πάνω από τον ακίνητο Ισπανό.

 

Ακόμα και το ιατρικό ελικόπτερο επιστρατεύθηκε για να βοηθήσει, ωστόσο η σοβαρότητα των τραυμάτων του ήταν τέτοια, που οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί με αυτοκίνητο.

 

Έφτασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Ο Luis Salom σε ηλικία 24 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στις 16:55 τοπική ώρα στο χειρουργείο.

 

Ο Luis Salom έκανε το ντεμπούτο του το 2009 στα 125cc. Στην καριέρα του είχε 25 βάθρα, συμπεριλαμβανομένων εννέα νικών στην Moto3.

 

Το 2012 ήταν δεύτερος στη βαθμολογία ενώ την επόμενη σεζόν τερμάτισε στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος, παλεύοντας με τους Rins-Vinales για τον Τίτλο μέχρι τέλους.

 

Είχε και τρία βάθρα (στις 42 εμφανίσεις του) στην Moto2, συμπεριλαμβανομένης μιας δεύτερης θέσης στον εναρκτήριο φετινό αγώνα στο Qatar.

 

Αναπαύσου εν ειρήνη Luis Salom

Επόμενο άρθρο »

Video: Η πτώση του Salom

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα