• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Laguna: ΕΔ2
Davies προ Rea για 74χιλ!
Νέα 09/07/2016 - 01:22

Ο Davies - ο οποίος πριν 12 μήνες έκανε το διπλό στην Laguna Seca - ξεκίνησε δυνατά τη σημερινή πρώτη ημέρα του 9ου φετινού Γύρου.

 

Με διαφορά 74χιλ ο Βρετανός έβαλε μπροστά την Ducati του, επικρατώντας της Kawasaki του Rea, την ώρα που μισό δευτερόλεπτο χώριζε τους 8 πρώτους!

 

Εντυπωσιακός και στις μικρές προσομοιώσεις του, ο Davies εξασφάλισε στο τέλος και την 1η θέση την οποία είχε χάσει στα τρία τελευταία λεπτά των ΕΔ1.

 

Πίσω από τους δυο Βρετανούς, ο Nicky Hayden έσπασε με την Honda του την πρωτοκαθεδρία των Άγγλων, κατακτώντας την 3η θέση.

 

Ο Αμερικανός βελτιώθηκε στα τελευταία λεπτά κι ενώ κινδύνευε να μείνει εκτός δεκάδας κατέβασε το χρόνο του και μπήκε ανάμεσα στους 4 Βρετανούς.

 

Οι άλλοι δυο Άγγλοι πίσω από τον Hayden ήταν ο Sykes (Kawasaki) και ο Lowes (Yamaha) που δεν βελτίωσε τον πρωινό του χρόνο, έχοντας πτώση στα μισά των ΕΔ2.

 

Ο Giugliano έβαλε την Panigale R του μπροστά από την BMW του Jordi Torres και την Aprilia του Lorenzo Savadori.

 

Οι Fores (Ducati) και ο αντικαταστάτης του Guintoli, Niccolo Canepa (Yamaha), έκλεισαν τη δεκάδα που περνά αυτόματα στην SP2.

 

Εκτός αυτών για μόλις 7χιλ ο Michael Van der Mark (Honda) που θα χρειαστεί να παλέψει για μια ακόμη φορά στην SP1.

 

Τέλος, ο Leon Camier έβαλε την MV Agusta του στην πίστα, μετά τα τεχνικά προβλήματα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του το πρωί (ώρα Αμερικής).

 

Το απόγευμα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 13η θέση, καλύπτοντας επάξια το χαμένο χρόνο από τις ΕΔ1.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Laguna: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Laguna: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα