• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με την Motul στο Sachsenring
10 Έλληνες στην Γερμανική πίστα
Νέα Αγοράς 23/07/2016 - 11:58

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Γιάννης Διατσίδης

 

Η Motul όπως έχει καθιερώσει διοργανώνει αποστολές σε μερικά GP, όπου φιλοξενεί επιλεγμένους συνεργάτες της, νικητές διαγωνισμών και δημοσιογράφους. Έτσι και φέτος βρεθήκαμε δέκα Έλληνες στο Γερμανικό GP, στην πίστα του Sachsenring, καλεσμένοι της Motul, η οποία έκανε το ίδιο για πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η εταιρία των λιπαντικών που είναι από τους μεγάλους χορηγούς των αγώνων GP, είχε κανονίσει τα πάντα: τις πτήσεις, τη διαμονή, την μεταφορά, την είσοδό μας στην πίστα, στα paddock και φυσικά θέσεις στην κερκίδα της Ducati σε ένα πολύ καλό σημείο της πίστας. Το καλύτερο ήταν ότι στη μεγάλη τέντα της βρέθηκαν οι αναβάτες των ομάδων της Tech 3 και της Suzuki, στις οποίες είναι χορηγός η Motul, για να υπογράψουν αυτόγραφα.

Οι Έλληνες προσκεκλημένοι δεν έχαναν ευκαιρία και «εκμεταλλεύτηκαν» όλες τις παροχές της Motul, όπως την ευκαιρία να βρίσκονται κοντά στους κορυφαίους αναβάτες του πρωταθλήματος και βέβαια να φωτογραφηθούν με τα εντυπωσιακά paddock girls.

Ο άστατος καιρός του τριημέρου δεν επηρέασε καθόλου την ψυχολογία της ομάδας από την Ελλάδα και όλοι απόλαυσαν το Grand Prix, την κορυφαία διοργάνωση των αγώνων μοτοσυκλέτας. Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Συνεργασία της BMW με την εταιρία Rever.

« Προηγούμενο άρθρο

Μείνατε από μπαταρία; Η λύση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα