• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: Είμαστε υπερήφανοι...
...που δυσκολεύτηκε στην απόφασή του ο Maverick!
Νέα 26/07/2016 - 13:19

Τη νέα σεζόν η εργοστασιακή ομάδα της Suzuki θα έχει δυο νέους αναβάτες στο γκαράζ της, καθώς οι Vinales-Espargaro θα αντικατασταθούν από τους Iannone-Rins.

 

Η Suzuki προσπάθησε να κρατήσει τον Maverick Vinales στις τάξεις της, ωστόσο το δέλεαρ της εργοστασιακής Yamaha ήταν μεγάλο για να αντισταθεί ο Ισπανός.

 

«Αναμφίβολα ο Maverick έχει μεγάλο ταλέντο και πάντα ήταν πολύ γρήγορος. Στα 125, στην Moto3 και στην Moto2 κέρδιζε πάντα αγώνες και δεν είχε σημασία αν ήταν rookie ή όχι».

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχει τεράστιο ταλέντο αλλά είναι και γενναίος, όπως φάνηκε στο Sachsenring (σ.σ. όπου ήταν 1ος την Παρασκευή  παρά τη σφοδρή του πτώση στην 11)».

 

«Επίσης και η μοτοσυκλέτα μας δεν είναι τόσο κακή και του επιτρέπει να οδηγεί καλά. Όλοι μαζί έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου από πέρυσι και είμαστε πιο κοντά στην κορυφή».

 

Ήταν αυτή η πρόοδος - που έδωσε στην Suzuki και το βάθρο στο Le Mans - ο βασικός λόγος που αμφιταλαντεύτηκε ο Vinales πριν πάρει την απόφασή του.

 

«Είχαμε επιλογή να κρατήσουμε τον Maverick, αλλά μας είπε ότι ήθελε την αλλαγή και πιστεύουμε ότι δεν είναι σωστό να κρατήσουμε κάποιον με το ζόρι».

 

«Επίσης είμαστε και αρκετά υπερήφανοι που ήταν δύσκολη η απόφαση του Maverick. Του πήρε πολύ χρόνο και αυτό σημαίνει ότι οπωσδήποτε κάνουμε κάτι καλό εδώ».

 

«Είμαστε υπερήφανοι δηλαδή διότι του πήρε χρόνο να αποφασίσει αν θα μείνει στην Suzuki ή αν θα πάει στη μοτοσυκλέτα που κυριαρχούσε στο περσινό Πρωτάθλημα».

 

«Όπως και να ‘χει ο Maverick αποφάσισε να φύγει και δεν θέλαμε να κρατήσουμε έναν αναβάτη που έχει το μυαλό του αλλού».

 

«Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του project από το ξεκίνημα, είναι να έχουμε αναβάτες αφοσιωμένους και με κίνητρο. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

 

«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον Maverick. Μας αρέσει πολύ. Αλλά αν ένοιωσε για την καριέρα του ή για οποιονδήποτε λόγο ότι έπρεπε ν’ αλλάξει, τότε εμείς έπρεπε να το δεχτούμε».

Επόμενο άρθρο »

Ο Γιάννης Περιστεράς πήρε 50β. στο CIV

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: World GP Bike Legends

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα