• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το έχουμε αποδείξει!
Ότι είμαστε γρήγοροι
Νέα 11/08/2016 - 13:01

Την αναμφίβολη ταχύτητά του πρέπει να μετατρέψει και σε αποτελέσματα ο Rossi, καθώς ξεκινά το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν από την Αυστρία.

 

Ο Ιταλός θρύλος πρέπει να αρχίσει να μαζεύει τη διαφορά του από τον Marquez, η οποία αυτή τη στιγμή φτάνει τους 59β!

 

Ο Vale ήταν η πιο γρήγορη μοτοσυκλέτα - πλην των Ducati - στο τεστ που έγινε στην Red Bull Ring στα τέλη Ιουλίου, αν και μόλις στην 5η θέση κι ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Iannone.

 

«Είναι περίεργη πίστα. Είναι πάρα πολύ γρήγορη κι έχει μόλις δέκα στροφές! Η μέση ταχύτητα είναι πολύ υψηλή και μένεις πολύ ώρα με το γκάζι τέρμα».

 

«Η πίστα έχει ενδιαφέρον και ειλικρινά μ’ αρέσουν οι στροφές, αλλά δυστυχώς δεν έχει αρκετές! Πάντως δεν μας ταιριάζει πολύ, διότι συνήθως χάνουμε σε τελική στις ευθείες».

 

«Ο αγώνας πάντα είναι διαφορετικός από τα τεστ. Οι δυο εργοστασιακές Ducati είναι πολύ γρήγορες για εμάς και θα είναι δύσκολα, αλλά ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και τις Honda».

 

Όπως πολλοί άλλοι, έτσι και ο Rossi μίλησε για τα θέματα ασφαλείας στη συγκεκριμένη πίστα.

 

«Η χάραξή της είναι πολύ καλή και όχι τόσο επικίνδυνη. Όμως υπάρχουν 2-3 σημεία που καλύτερα να μην πέσεις γιατί αν συμβεί, τότε θα έχεις μεγάλο πρόβλημα».

 

Οι περισσότεροι αναβάτες εκφράζουν ανησυχίες για την τρία - όπως και ο Rossi - αλλά και για την τελευταία στροφή της πίστας.

 

Ο Valentino είναι ο μόνος που έχει αγωνιστεί σε Αυστριακό GP, όντας τρίτος το 1996 και δεύτερος το 1997 στα 125cc τα δυο πρώτα χρόνια της καριέρας του!

Επόμενο άρθρο »

Γρήγορος όσο ο Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Διασκεδάζοντας στον ήλιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα