• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ο Marc με χτύπησε με 320χλμ/ώρα!
Και μετά με χτύπησε το πιρούνι του Vale στο κεφάλι
Νέα 05/09/2016 - 16:50

Ο Κυριακάτικος αγώνας του MotoGP ήταν πραγματικά υπέροχος, με μερικές πολύ δυνατές μάχες σώμα με σώμα, ανάμεσα στους καλύτερους οδηγούς του κόσμου!

 

Ο Crutchlow ήταν ανάμεσά τους και στάθηκε υπέροχα απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Valentino Rossi, ή ο Marc Marquez, τους οποίους στο τέλος κέρδισε.

 

Μάλιστα με τον τελευταίο είχε και μια επαφή στην ευθεία Hangar λίγο πριν το τέλος του αγώνα, με τον Βρετανό να διατηρεί τον έλεγχο αλλά τον Marquez να αναγκάζεται ν’ ανοίξει τη γραμμή του.

 

«Ναι, είχαμε επαφή. Με χτύπησε με 320χλμ/ώρα», αποκάλυψε ο Cal Crutchlow. «Δεν το ήθελε όμως... έκλεισα γκάζι ενώ αυτός επιτάχυνε και χτύπησα στο πόδι... είχε και αέρα και με ανάγκασε να ανοιχτώ».

 

«Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν ότι πρέπει να πάρω τη στροφή, γιατί ήταν σημαντικό για τη δεύτερη θέση. Ήταν καθαρή μάχη. Στο κάτω-κάτω δεν παραπονιέμαι για τις κινήσεις άλλων. Το έχω κάνει κι εγώ και θα το ξανακάνω».

 

Καθαρή ήταν και η μάχη του νωρίτερα με τον Valentino Rossi: «Του είπα ότι - χωρίς πλάκα - ότι το πιρούνι του ή η ρόδα με χτύπησε στο κεφάλι στην 13. Αλλά δεν ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψω».

 

«Αν το έκανα θα μου την έφερνε στην επόμενη στροφή και μετά θα πέρναγε και κανένας άλλος», πρόσθεσε ο Crutchlow που μετρά τρία βάθρα στους τελευταίους 4 αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

Baz: Τώρα θα ξεκουραστώ

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Αδιαφορώ για το Πρωτάθλημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα