• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Αντίπαλος του Marquez, μόνο ο εαυτός του
Ο Lorenzo αυτή τη φορά δεν έχει καμμία δικαιολογία
Νέα 06/09/2016 - 14:37

Τη γνώμη του στο «αδελφό» gpone.com έδωσε ο γνωστός μάνατζερ στο χώρο του paddock του MotoGP, Carlo Pernat, για τον συναρπαστικό αγώνα της Κυριακής στο Silverstone.

 

«Ήταν ιστορική νίκη για την Suzuki. Η μοτοσυκλέτα τους δεν είναι κακή. Νομίζω ότι είναι ιστορικό και το Πρωτάθλημα, με εφτά διαφορετικούς νικητές σε εφτά αγώνες!»

 

«Τα ελαστικά και τα ηλεκτρονικά βοήθησαν να εξισορροπηθούν οι καταστάσεις. Ειδικά η Honda δυσκολεύεται με τα ηλεκτρονικά».

 

«Η Ducati και οι άλλοι πίεσαν για την ενιαία ECU σε software και hardware και γι’ αυτό η Honda, ως αντίποινα, έκοψε τα φτεράκια».

 

«Η μάχη ανάμεσα στον Valentino και τον Marc ήταν θεαματική. Αυτοί θα παίξουν για τον Τίτλο, ο Lorenzo είναι εκτός μάχης εκτός κι αν έρθουν τα πάνω-κάτω. Στο στεγνό Silverstone δεν έχει δικαιολογίες».

 

«Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Marc είναι ο εαυτός του. Στο Brno φέρθηκε έξυπνα, ενώ στο Silverstone μας έδειξε το παλιό του πρόσωπο. Έπεσε στις δοκιμές και βγήκε εκτός δυο φορές».

 

«Δεν οδηγείς έτσι αν θες να κερδίσεις τον Τίτλο, διότι θα υπάρξουν προβλήματα. Σίγουρα όμως δεν είναι πάντα εύκολο να υπερνικάς το φυσικό σου ένστικτο».

 

«Κρίμα για την Ducati. Σ’ αυτή την πίστα η μοτοσυκλέτα τους ήταν βαριά και οι δυο οδηγοί παραπονέθηκαν για πόνους στο χέρι».

 

«Ο Dovi συμβιβάστηκε ενώ ο Iannone πάλεψε μέχρι τέλους κι έπεσε. Νομίζω ότι ο Jorge θα πρέπει ν’ αρχίσει να σκέφτεται τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Ιστορική νίκη για τον Vinales και την Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα arm-pump και ο Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα