• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Αμείλικτος Pedrosa!
8ος διαφορετικός νικητής, βάθρο για Rossi-Lorenzo!
Νέα 11/09/2016 - 18:38

Ένας τρομερός Dani Pedrosa κατέπληξε τους πάντες σήμερα και πήρε μια επιβλητική νίκη μέσα στο Misano, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Valentino Rossi που αποθεώθηκε στο τέλος!

 

Ο Vale κατάφερε στο δεύτερο γύρο του αγώνα να προσπεράσει τον Lorenzo και να πάρει κεφάλι στον αγώνα, κάτω από τις ιαχές του κίτρινου λαού που έδωσε βροντερό παρών με πάνω από 100.000 κόσμου να συρρέουν στην πίστα.

 

Όμως στο τέλος ήταν ο Dani Pedrosa αυτός που με μια σειρά γρήγορων γύρων ήρθε από πίσω και έγραψε ιστορία! Ο φοβερός Ισπανός έκανε έξι γύρους κάτω από το ρεκόρ πίστας (!) και κάπου εκεί τέλειωσαν όλα!

 

Ο Rossi τα έδωσε όλα, το επανέλαβε στη συνέντευξη τύπου λέγοντας μάλιστα ότι σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έπρεπε να παλέψει για τη νίκη. Το έκανε, προσπάθησε να μείνει πίσω από τον Dani, αλλά ήταν - όπως είπε - αδύνατον.

 

Ο Dani ήταν πολύ χαρούμενος και δήλωσε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι δεν πίστεψε στη νίκη παρά μόνο 10-15 περίπου γύρους πριν το τέλος του αγώνα! Ο ρυθμός του σήμερα ήταν πραγματικά εκπληκτικός και απρόσμενος!

 

Απογοητευμένος ήταν ο Lorenzo, ο οποίος πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση, αλλά δεν είχε το ρυθμό. Παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ότι τόσο ο Rossi, όσο και ο άπιαστος σήμερα Pedrosa, ήταν καλύτεροί του.

 

Στη συνέντευξη τύπου υπήρξε ένταση ανάμεσα σε Lorenzo και Rossi, οι οποίοι διαφώνησαν μπροστά στις κάμερες με τον πρώτο να ισχυρίζεται ότι ο Ιταλός έκανε επιθετικό και αχρείαστο προσπέρασμα στην αρχή του αγώνα, μιας και ήταν πιο γρήγορος και θα τον πέρναγε ούτως ή άλλως.

 

Σχεδόν αμέσως ο Valentino γέλασε, με τον Lorenzo να γυρνάει στη μεριά του και να του λέει: «Αλήθεια λέω». Στη συνέχεια ο ένας προσπαθούσε να δείξει στον άλλο ότι είχε δίκιο, μπροστά στα έκπληκτα  μάτια όλων που γίνονταν μάρτυρες μιας μοναδικής στιγμής.

 

Πίσω στον αγώνα, ο Marquez έκανε μοναχικό αγώνα, μάλλον μιας και δεν του βγήκε η επιλογή με το μπροστινό ελαστικό. Ο Ισπανός έχασε 7β και πλέον η διαφορά του από τον Rossi μειώθηκε στους 43β.

 

Ο Vinales τερμάτισε 5ος αλλά και 15δ από την κορυφή κάτι που δεν θα αρέσει στον Ισπανό. Το ίδιο ισχύει και για την Ducati, με την πρώτη της μοτοσυκλέτα, τον Dovi, να παίρνει την 6η θέση 20δ πίσω από τον νικητή.

Επόμενο άρθρο »

Η αντιπαράθεση Lorenzo-Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2: Ιστορική νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα