• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο
Υποτίμησα τα ελαστικά της Michelin
Νέα 27/09/2016 - 20:58

Ο Nicky Hayden ήταν στη θέση του Jack Miller το περασμένο Σ/Κ στην Aragon, όταν και κατάφερε να πάρει την 15η θέση.

 

Ο Αμερικανός, που άφησε το Πρωτάθλημα πέρυσι για τα SBK-Motul, βελτιωνόταν συνεχώς και στον αγώνα ήταν εντυπωσιακά σταθερός για τα δεδομένα της επιστροφής του.

 

Ωστόσο ο πάντα μαχητής Nicky δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Η πιο μεγάλη δυσκολία του ήταν σαφώς με τα ελαστικά της Michelin και κυρίως το μπροστά.

 

«Ο αγώνας ήταν η καλύτερη περίοδος όλο το Σ/Κ. Ήμουν πολύ πίσω την Παρασκευή, μέχρι να βρω αίσθηση με τα ελαστικά και τη μοτοσυκλέτα. Βρήκαμε κάτι καλό όμως το Σάββατο βράδυ».

 

«Φάνηκε και στο ζέσταμα και στον αγώνα ένοιωθα καλύτερα. Για τον αγώνα δεν κάναμε καμμία αλλαγή. Έκανα καλή εκκίνηση, έδωσα μάχες και η μοτοσυκλέτα ήταν καλή».

 

«Στο τέλος πήρα ένα βαθμό. Σίγουρα θα ήθελα περισσότερα, αλλά μάλλον υποτίμησα τη δυσκολία του να βρεις ταχύτητα μ’ αυτά τα ελαστικά και ειδικά με το μπροστά».

 

«Δεν ένοιωθα καλά, τα ένοιωθα σκληρά κι έτσι πήγαινα αργά κάτι που έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα. Όσο πιο πολύ εμπιστοσύνη έχεις μ’ αυτά, τόσο πιο γρήγορα πας και τόσο πιο καλά δουλεύουν».

 

«Και δεν είχα αυτή την αίσθηση μέχρι το Σάββατο το απόγευμα. Στο τέλος δεν ήταν τελείως καταστροφή. Έδωσα μάχες και το διασκέδασα».

Επόμενο άρθρο »

Tsokos Racing και Ντότσικας #1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Test @ Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα