• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταξίδι με Honda Supra-X 125 στην αρχαία Ιωνία και Λυκία
Ένα συναρπαστικό ταξίδι 2.300 χλμ. του Κωνσταντίνου Μητσάκη
Νέα Αγοράς 28/09/2016 - 00:58

Δελτίο Τύπου


Ταξίδι με Honda Supra-X 125 στην αρχαία Ιωνία και Λυκία

σεργιάνι στην Αρχαία Ιστορία

 

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από το «Οδοιπορικό μνήμης 7,500 kms. αφιερωμένο στον Ποντιακό Ελληνισμό από την Αθήνα στη Μόσχα» με Honda Supra-X 125 Helmin ο Κωνσταντίνος Μητσάκης επιχείρησε ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι 2.300 χλμ. Αυτή την φορά, οδηγώντας το ίδιο Honda Supra-X 125 Helmin, χορηγία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.- Επίσημος Εισαγωγέας- Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα, αποβιβάστηκε στα μικρασιατικά παράλια της Τουρκίας και αναζήτησε τις αναρίθμητες μαρτυρίες της μακραίωνης παρουσίας του προγονικού μας πολιτισμού.

Περισσότερες από πεντακόσιες αρχαίες ελληνικές πόλεις αναπτύχθηκαν κατά μήκος των μικρασιατικών ακτών του Αιγαίου, οι οποίες λειτούργησαν μέσα στους αιώνες ως γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στην Ανατολή και την Δύση, ανάγοντας έτσι τον χώρο της Μικράς Ασίας σε μια γη αδιάλειπτης επαφής ετερόκλιτων λαών και πολιτισμών.

Σεργιανίζοντας σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο, που τόσο αγαπήθηκε από Έλληνες και Τούρκους, ο Κων/νος Μητσάκης επισκέφθηκε έναν μεγάλο αριθμό αρχαίων πόλεων της Μικράς Ασίας, που μεγαλούργησαν και έγραψαν με λαμπρά γράμματα το όνομά τους στην παγκόσμια Ιστορία.

Έφεσος, Μίλητος, Τελμεσσός, Πριήνη, Σάρδεις, Δίδυμα, Μύρα, Ξάνθος και Πάταρα είναι μερικές από τις πόλεις της αρχαίας Ιωνίας και Λυκίας που υποδέχτηκαν τον Έλληνα μοτοσυκλετιστή. Με την ιδιότητα ενός σεβάσμιου προσκυνητή των ιστορικών και πολιτιστικών θησαυρών της αντίπερα αιγαιοπελαγίτικης όχθης, ο δίτροχος ιχνηλάτης της μικρασιατικής γης είχε την τύχη να βιώσει ένα ιδιότυπο οδοιπορικό πίσω στον χρόνο, με συντεταγμένες την ιστορική γνώση και μνήμη και “χρονομηχανή” ένα Honda Supra-X 125 Helmin.

Honda Supra-X 125 Helmin

Το νέο Honda Supra-X 125 Helmin που κατασκευάζεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Honda στην Ινδονησία P.T. Astra Honda Motor - ενός εκ των πλέον έμπειρων εργοστασίων στην κατασκευή οχημάτων τύπου CUB στον κόσμο, είναι ένα αξιόπιστο cub (παπί) με χαμηλό κόστος συντήρησης, το οποίο εφοδιάζεται με αερόψυκτο 2-βάλβιδο κινητήρα 125cc, με ιπποδύναμη 9,25 PS/7.500 rpm.

Είναι εφοδιασμένο με υδραυλικά δισκόφρενα NISSIN στον εμπρός και πίσω τροχό και με σύστημα ανάρτησης με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω για άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις ακόμη και με δύο άτομα, ενώ διαθέτει ρεζερβουάρ 5,6lt για μεγάλη αυτονομία.

Μοναδικό πλεονέκτημα του Supra-X 125 Helmin απέναντι σε όλα τα άλλα Cubs της αγοράς είναι η δυνατότητα τοποθέτησης κράνους full face στον αποθηκευτικό χώρο των 19,5 lt που φιλοξενείται κάτω από τη σέλα των επιβατών.

Στην ελληνική αγορά το Supra-X 125 Helmin είναι άμεσα διαθέσιμο σε δύο (2) αποχρώσεις μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda Moto της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στην ανταγωνιστική τιμή των 2,420€

 

Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

PIAGGIO WI-BIKE Κινηθείτε χωρίς περιορισμούς !

« Προηγούμενο άρθρο

Παγκόσμια πρεμιέρα της BMW C evolution e scooter.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα