• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aspar: Hernandez ή κάτι άλλο;
Δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι μένει ο Κολομβιανός
Νέα 28/09/2016 - 10:44

Η ομάδα του Aspar στη μεγάλη κατηγορία είναι πολύ κοντά στο να αποφασίσει ποιος θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της, δίπλα στον Alvaro Bautista για το 2017.

 

Μέχρι πριν μερικές ημέρες ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα ανανέωνε ο Yonny Hernandez, αλλά πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η θέση του Κολομβιανού άσου είναι επίφοβη.

 

Η ομάδα είναι απογοητευμένη από τις εμφανίσεις του Hernandez ο οποίος έχει μαζέψει μόλις 13 βαθμούς φέτος, την ώρα που ο Laverty - με ίδια μοτοσυκλέτα, την GP14.2 - έχει φτάσει τους 71!

 

«Συζητάμε με τον Yonny κι έχουμε άλλη μια επιλογή. Νομίζω την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε τον αναβάτη μας», σχολίασε ο Gino Borsoi, ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας του Aspar.

 

Όπως ήταν φυσικό δεν θέλησε να αποκαλύψει σε ποιον αναβάτη αναφερόταν ως την εναλλακτική λύση. Τι περιμένει όμως η ομάδα από τον Yonny Hernandez;

 

«Φυσικά καλύτερα αποτελέσματα, μιας κι έχει τις δυνατότητες όπως και ο Laverty, να κάνει καλούς αγώνες. Ο Laverty έχει μια καταπληκτική σεζόν και ίσως ο πήχης να είναι ψηλά για τον Yonny, αλλά τουλάχιστον πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο».

 

Ένα σενάριο που κυκλοφορεί είναι ότι μπορεί ο δεύτερος αναβάτης με τον οποίο συζητά ο Aspar να είναι ο Karel Abraham, ο οποίος μένει χωρίς ομάδα στα SBK-Motul τη νέα σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Μένει ο Kent στην Kiefer!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίθεση Mamola σε Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα