• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κανένα πισωγύρισμα για Yamaha
Παρά το ότι έχουν να κερδίσουν από την Καταλονία
Νέα 28/09/2016 - 14:56

Αν και έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από την τελευταία φορά που έχουν κερδίσει, οι άνθρωποι της Yamaha επιμένουν ότι αυτό δεν αποτελεί πισωγύρισμα.

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, στην Aragon, ήταν ο 7ος συνεχόμενος αγώνας χωρίς νίκη για τους μπλε, με τον Rossi να χαρίζει την τελευταία νίκη στην Yamaha στις αρχές Ιουνίου στην Βαρκελώνη.

 

«Δεν είναι δικό μας πισωγύρισμα, αντίθετα η Honda έχει κάνει μερικά πολύ σημαντικά βήματα εμπρός», σχολίασε ο Massimo Meregalli στην Gazzetta dello Sport.

 

«Οι τελευταίες νέες αναβαθμίσεις σε πλαίσιο και ψαλίδι δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ και τα ελαστικά άλλοτε ευνοούν εμάς και άλλοτε τους άλλους».

 

Στην Yamaha αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη νέα τους μοτοσυκλέτα για το 2017 μετά τον τελευταίο αγώνα στην Valencia, ενώ στις 23 και 24 Νοεμβρίου θα πάνε στην Sepang.

 

Σύμφωνα με τον Meregalli, η νέα Μ1 του 2017 θα αποτελέσει σημαντικό άλμα εξέλιξης και απόδοσης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια!

 

«Τα τελευταία χρόνια η M1 σταδιακά αναβαθμίζεται αλλά αυτή τη φορά θα έχουμε κάτι καινούργιο και περισσότερο ολοκληρωμένο. Δεν θα είναι επανάσταση, αλλά μια πιο σημαντική εξέλιξη».

 

«Η καθυστέρηση στο ντεμπούτο της νέας μοτοσυκλέτας υφίσταται επειδή στην Ιαπωνία δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Λέμε συχνά ότι χάνουμε λίγο σε ιπποδύναμη, ενώ σε πρόσφυση και ευχρηστία η Μ1 παραμένει σημείο αναφοράς».

 

«Έτσι θέλουμε να έχουμε περισσότερη ιπποδύναμη, χωρίς να χάσουμε στους άλλους τομείς».

Επόμενο άρθρο »

Πρώτοι βαθμοί για τον Fourquez28!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Μένει ο Kent στην Kiefer!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα