• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Η Ducati θέλει έναν Marquez!
Όχι τον Lorenzo, για να πάρει σίγουρα τον Τίτλο
Νέα 29/09/2016 - 12:43

Σύμφωνα με τον Cal Crutchlow, ο Jorge Lorenzo δεν είναι ο κατάλληλος αναβάτης για να δώσει στην Ducati αυτό που επιθυμεί διακαώς από το 2007, έναν Παγκόσμιο Τίτλο!

 

Αντίθετα, θεωρεί ότι αυτό θα το κατάφερναν αν είχαν έναν αναβάτη σαν τον Marc Marquez στις τάξεις τους.

 

Για τον Cal δεν είναι μόνο τα άσχημα φετινά αποτελέσματα του Lorenzo, αλλά και η κόντρα του με τον Valentino Rossi για το προσπέρασμα στο Misano, που δείχνουν ότι ο Ισπανός έχει επηρεαστεί αρνητικά από τη φετινή σεζόν.

 

Για το θέμα που έγινε στο Misano, με το πέρασμα του Rossi στον Lorenzo στην αρχή του αγώνα, το οποίο ο Ισπανός θεωρεί ακόμα επιθετικό, ο Βρετανός τόνισε:

 

«Δεν φοβάμαι να το πω. Παραπονέθηκε για την προσπέραση... αυτός δεν έχει περάσει ποτέ στο παρελθόν κάποιον άλλον επιθετικά; Το πέρασμα του Valentino ούτε καν πλησιάζει τον ορισμό του επιθετικού. Έτσι είναι οι αγώνες».

 

«Αν κάποιος σε περάσει, έχεις δυο επιλογές: ή σηκώνεις τη μοτοσυκλέτα ή μένεις πλαγιασμένος και χτυπάς. Είναι δική σου επιλογή. Ο Jorge κάνει λάθος και θεωρώ ότι έχει επηρεαστεί που δεν είναι γρήγορος, όπως παλιά, εδώ (σ.σ. στην Aragon)».

 

«Ελπίζω να καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση πριν τον Φλεβάρη ή τον Μάρτιο της νέας χρονιάς. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχει πρόβλημα και η Ducati θα έχει κάνει πάλι λάθος επιλογή».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι επιθυμούσε να επιστρέψει στους κόκκινους, ενώ υπογράμμισε ότι αν η Ducati ήθελε περισσότερες πιθανότητες για τον Τίτλο, τότε θα έπρεπε να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να υπογράψει τον Marquez.

 

«Τους έδωσα την επιλογή να επιστρέψω! Αν ρωτούσε κανείς τον Dovi ποιον θεωρούσε καλή επιλογή για αντικαταστάτη του Iannone, θα έλεγε εμένα επειδή ξέρω τη μοτοσυκλέτα κι έχω κατανόηση των άλλων κατασκευαστών».

 

«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έκανα τόσο καλή δουλειά όσο ο Lorenzo! Απλά πιστεύω ότι... αν θέλουν πραγματικά κάποιον για να κερδίσουν σίγουρα τον Τίτλο... δεν είναι αυτός! Όχι! Είναι ο Marc Marquez».

 

«Ήταν διαθέσιμος αλλά όπως φαίνεται είτε ο Marc δεν ήθελε να πάει, είτε δεν του έκαναν μια τόσο καλή προσφορά για να τον δελεάσουν».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Νέα ομάδα στο Πρωτάθλημα;

« Προηγούμενο άρθρο

Δυναμική εμφάνιση στο 8o P.I.C.K. Patras o Γιάννης Περιστεράς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα