• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Intermot 2016: Η νέα V-Strom 650!
Την αποκάλυψε η Suzuki στην Κολωνία
Τεστ-Μοντέλα 05/10/2016 - 14:33

Μπορεί να μην μιλάμε για ένα εντελώς καινούργιο μοντέλο, όμως σύμφωνα με αυτά που είδαμε στην Έκθεση της Κολωνίας, κάτι τέτοιο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα!

 

Επιγραμματικά, να σημειώσουμε ότι το νέο μοντέλο είναι σύμφωνο με το Euro4, η χωρητικότητά του είναι η ίδια αλλά με οριακή αύξηση σε ιπποδύναμη και ροπή.

 

Διαθέτει νέο σύστημα ψεκασμού, η παλιά εξάτμιση έχει φύγει και αντικαταστάθηκε με μια που μοιάζει πιο πολύ στο μεγαλύτερο αδερφό του. Από την V-Strom 1000 είναι και το νέο traction control τριών θέσεων (1,2,off).

 

Το πλαίσιο παραμένει το ίδιο όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, αν και δεν λείπουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις όπως το πιο λεπτό ντεπόζιτο από το οποίο λείπουν τώρα τα πλαστικά τμήματα.

 

Οι ζάντες αλουμινίου είναι καινούργιες, δεκάκτινες και το συνολικό τους βάρος έχει μειωθεί κατά 100 γραμμάρια. Παράλληλα υπάρχει παροχή ρεύματος 12V.

 

Ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει αναλογικό στροφόμετρο, ενώ η LCD οθόνη (η φωτεινότητα της οποίας προσαρμόζεται) προσφέρει πληθώρα πληροφοριών, όπως:

 

Ένδειξη ταχύτητας, διπλό μετρητή απόστασης, επιλογή ταχύτητας, θερμοκρασίες, μετρητή μπαταρίας, χιλιόμετρα που απομένουν με τη διαθέσιμη βενζίνη, στιγμιαία και μέση μέτρηση κατανάλωσης, ρολόι κ.α.

 

Η ζελατίνα, που ρυθμίζεται σε τρία επίπεδα, είναι κατά 9χιλ πιο ψηλή από την προηγούμενη έκδοση ενώ σύμφωνα με τον κατασκευαστή περιορίζει ακόμα περισσότερο τους στροβιλισμούς.

 

Η μοτοσυκλέτα μπορεί άνετα να πάρει τρεις βαλίτσεςχωρίς ανάγκη αγοράς βάσης γι’ αυτές. Η μπαγκαζιέρα που δίνεται είναι 35lt αλλά διατίθεται και 55αρα, ενώ ανοίγουν με το κλειδί της μοτοσυκλέτας.

Επόμενο άρθρο »

Intermot 2016: Η νέα MT-10 SP!

« Προηγούμενο άρθρο

Intermot 2016: RSV4 & Tuono V4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα