• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Intermot 2016: Yamaha MT-09
Σημαντικές αλλαγές από τον Ιάπωνα κατασκευαστή
Τεστ-Μοντέλα 05/10/2016 - 18:10

Μετά από τρία χρόνια, η εμβληματική μοτοσυκλέτα της Yamaha, η MT-09, περνάει στη δεύτερη γενιά της με τους Ιάπωνες να κάνουν αρκετές και σημαντικές αλλαγές.

 

Για αρχή αμέσως βλέπει κανείς τη διαφορά στον προβολέα και στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, με ένα χαρακτηριστικά πιο επιθετικό σχήμα.

 

Ο κάθε προβολέας έχει δυο LED λάμπες, ενώ πίσω το υποπλαίσιο έχει μικρύνει κατά 30χιλ και φιλοξενεί ένα ενσωματωμένο LED πίσω φως. Η θέση οδήγησης είναι πιο πλατιά, 5χιλ πιο ψηλή ενώ προσφέρει καλύτερη στήριξη.

 

Πέρα από τις εξωτερικές αλλαγές, το νέο μοντέλο θα διαθέτει τον A&S συμπλέκτη του κατασκευαστή (Assist&Slip), ενώ σε αρνητικό φορτίο θα μπορεί να λειτουργεί ως μονόδρομος συμπλέκτης.

 

Επιπλέον η μανέτα του συμπλέκτη είναι κατά 20% πιο ελαφριά, σύμφωνα με την Yamaha, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το έργο του αριστερού μας χεριού μέσα στην πόλη.

 

Ένα έργο που γίνεται ακόμα πιο εύκολο, λόγω της παρουσίας του QSS (Quick Shift System) της εταιρείας, που επιτρέπει ανεβάσματα χωρίς χρήση συμπλέκτη.

 

Το πιρούνι μπροστά θα είναι στα 41χιλ με ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης στο αριστερό και ρύθμιση επαναφοράς στο δεξί καλάμι. Περιέργως η Yamaha δεν πείραξε την πίσω ανάρτηση.

Επόμενο άρθρο »

Intermot 2016: 4 μοντέλα Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Intermot 2016: Kawasaki ZX-10RR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα