• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Intermot 2016: Ολοκαίνουργια GSX-R125
Χαμηλού κυβισμού GSX-R μετά από 32 χρόνια!
Τεστ-Μοντέλα 06/10/2016 - 13:19

Όσοι ήθελαν να δουν μια χαμηλού κυβισμού GSX-R μπορεί να χρειάστηκε να περιμένουν 32 ολόκληρα χρόνια (το ’84 ήρθε η GSX-R400) αλλά η υπομονή άξιζε!

 

Η Suzuki παρουσίασε το παραπάνω μοντέλο της στην Κολωνία ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά, καθώς τονίζει ότι είναι καλύτερη από κάθε μοτοσυκλέτα στην κατηγορία!

 

Και το καλύτερο; Θα το κάνει σε χαμηλότερη τιμή για τον καταναλωτή! Φυσικά χωρίς να την έχουμε δει από κοντά, θα χρειαστεί να περιμένουμε για του (γραπτού) λόγου το αληθές.

 

Σύμφωνα με την Suzuki πάντως, το νέο μοντέλο έχει την καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο, ροπής/βάρους και την καλύτερη επιτάχυνση, κράτημα και κατανάλωση στην κατηγορία!

 

Θυμίζει φυσικά GSX-R με τον προβολέα μπροστά να έχει LED φώτα, ενώ είναι μικρή και με αρκετά χαμηλή σέλα. Η LCD οθόνη έχει πολλές λειτουργίες, ενώ δεν περνά απαρατήρητο και το keyless σύστημα εκκίνησης.

 

Οι χυτοί αλουμινένιοι τροχοί δείχνουν όμορφοι, με τις διαστάσεις μπροστά πίσω να είναι 90/80 R17 και 130/70 R17 αντίστοιχα.

 

Για να το έχουμε στα χέρια μας θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Οι χρωματισμοί θα είναι μπλε, μαύρο ή άσπρο.

Επόμενο άρθρο »

Intermot 2016: 5 Νέα KTM

« Προηγούμενο άρθρο

Intermot 2016: Βελτιωμένη η Z1000SX

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα