• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Intermot 2016: Ninja 650
Αντικαθιστά την ER-6F
Τεστ-Μοντέλα 07/10/2016 - 16:11

Η παραπάνω μοτοσυκλέτα θα αντικαταστήσει την ER-6F, ή θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι πρόκειται για την εξέλιξή της με σημαντικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις.

 

Βάσει της εμφάνισής της, δεν θα ήταν άτοπο να τη χαρακτηρίζαμε περισσότερο NinjER παρά Ninja! Ο κινητήρας χάνει λίγο σε απόδοση (69hp), κάτι απαραίτητο όμως για να πάρει το Euro4.

 

Ωστόσο η μείωση στην απόδοση αντισταθμίζεται (και με το παραπάνω) από τον εντυπωσιακό νούμερο των 19kg που χάνει η μοτοσυκλέτα, με το νέο πλαίσιο-χωροδικτύωμα και το νέο ψαλίδι να συμβάλλουν σ’ αυτό.

 

Σημαντική είναι η βελτίωση στην κατανάλωση, που σύμφωνα με τον κατασκευαστή φτάνει το 6.8%.

 

Για να κρατηθεί χαμηλά η τιμή, στην μπροστινή ανάρτηση, 41χιλ, το RWU πιρούνι δεν ρυθμίζεται, αντίθετα πίσω έχουμε ρύθμιση προφόρτισης για το αμορτισέρ που έχει μετακινηθεί σε μια πιο συμβατική θέση.

 

Τα φρένα είναι της Nissin και συνδυάζονται με το 9.1Μ ABS της Bosch. Νέα είναι η ζελατίνα που ρυθμίζεται σε τρεις θέσεις με «αέρα» 60χιλ ανάμεσα στην πιο χαμηλή και την πιο ψηλή θέση.

 

Αναβαθμισμένος, προς το καλύτερο, είναι και ο πίνακας οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο και μια κλασική μαύρη LCD οθόνη.

 

Υπάρχει και kit που μειώνει την ιπποδύναμη στους 48hp για κατόχους Α2 διπλώματος, το οποίο αφαιρείται αν ο ιδιοκτήτης πάρει το επόμενο δίπλωμα.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Kawasaki της team65 GREEN-MACNA

« Προηγούμενο άρθρο

Intermot 2016: Ninja H2 Carbon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα