• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
64η Pole Position για τον Rossi
Δύο λάθη από τον Marquez, o Lorenzo δυνατός
Νέα 15/10/2016 - 09:50

Ο Valentino Rossi με την Yamaha M1 ήταν ο μόνος οδηγός που “κατέβηκε” το 1'44'' και με χρόνο 1:43.954 πήρε την 3η του φετινή Pole Position, που είναι η 64η σε όλες τις κατηγορίες, ισοφαρίζοντας σε αυτό το στατιστικό τους Lorezo & Marquez.

O Marc Marquez έκανε νωρίς 1:44.134 και έδειχνε ικανός να πάρει την πρώτη θέση, όμως στους δύο τελευταίους του γύρους έκανε από ένα λάθος σε σημεία φρεναρίσματος και έχασε την ευκαιρία για κάτι καλό, τη στιγμή μάλιστα που είχε αφήσει μπροστά του τον Rossi και έβλεπε ότι ο Ιταλός ήδη είχε κάνει πολύ καλό γύρο.

Ο Jorge Lorenzo που επέστρεψε στην πίστα στις ΕΔ4 και έδειξε να μην επηρεάζεται πολύ από την πτώση του και την πτήση με το ελικόπτερο προς και από το κοντινό νοσοκομείο, “έγραψε” τον 3ο χρόνο, που τον έκανε χαρούμενο μετά από τη σφοδρή πτώση του το πρωί.

Από την 2η σειρά της εκκίνησης θα ξεκινήσει ο Andrea Dovizioso με την Ducati του, αφού για 73 χιλιοστά του δευτερολέπτου δεν πέρασε τον μελλοντικό ομόσταυλό του. Δίπλα του θα ξεκινήσει ο Cal Crutchlow με την Honda LCR, ενώ τη 2η σειρά συμπληρώνει ο Aleix Espargaro με την Suzuki του. Η άλλη Suzuki του Maverick Vinales ανοίγει την 3η σειρά της εκκίνησης, με τον νεαρό οδηγό να χάνει από τον ομόσταυλό του για 3η φορά φέτος σε Κατατακτήριες!

Ο Hector Barbera, με την εργοστασιακή Ducati πήρε την 8η θέση, μπροστά από τον Pol Espargaro και την Monster Yamaha Tech3.

O Danilo Petrucci πάλι κέρδισε τον ομόσταυλό του στην Pramac-Ducati, τον Scott Redding, με τον Alvaro Bautista και την Aprilia να ξεκινούν από την 4η σειρά μαζί τους.

 

Στις Ελεύθερες Δοκιμές 4 που είχαν προηγηθεί και δείχνουν το ρυθμό κάθε οδηγού, οι Marc MARQUEZ, Aleix ESPARGARO, Jorge LORENZO και Andrea DOVIZIOSO, ήταν όλοι πολύ κοντά, με 4 διαφορετικές μοτοσυκλέτες!!! O Valentino Rossi έμεινε στην 5η θέση, αλλά ευχαριστημένος με τις ρυθμίσεις που βρ'ηκε με την ομάδα του.

 

 

Πλήρη αποτελέσματα στα συνοδευτικά αρχεία.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: Φοβερή pole για Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: Ο Ono την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα