• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
3η θέση για τον Βασίλη Σταθακόπουλο
Στο Διεθνή Τελικό 2016 στην πίστα Lignano Sabbiadoro
Νέα 22/10/2016 - 11:29

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

3η θέση στο Lignano για τον Βασίλη Σταθακόπουλο και το Superfast Championkart

Η αρχή της συνεργασίας του Βασίλη Σταθακόπουλου (VS22) και της Superfast Ferries στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Με μια εμφάνιση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο 7χρονος οδηγός έφερε το Superfast Championkart στην 3η θέση του International Final 2016, στην κατηγορία Rocky. Το Lignano Sabbiadoro, η πίστα που φιλοξένησε τον διεθνή τελικό, φημίζεται για τις συχνές αλλαγές του καιρού. Σε συνθήκες που άλλαζαν διαρκώς και απαιτούσαν γρήγορη προσαρμογή και απόλυτη συγκέντρωση, ο μικρός πιλότος κινήθηκε ταχύτατα σε στεγνή πίστα στη διάρκεια των δοκιμών της Παρασκευής και του Σαββάτου. Εκεί που εντυπωσίασε όμως ήταν την Κυριακή, όταν η πίστα ήταν βρεγμένη. Για πρώτη φορά στη διάρκεια του τριημέρου, έβαλε στο kart του βρόχινα ελαστικά και πρωταγωνίστησε, έχοντας άψογο κοντρόλ και αποφεύγοντας τα λάθη. Παρότι δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στον 1ο τελικό υποχωρώντας από την 4η, στη 10η θέση, ανέκαμψε στη συνέχεια, πραγματοποιώντας εντυπωσιακά προσπεράσματα και τερματίζοντας στην 3η θέση.

Στον 2ο τελικό , που διεξήχθη σε στεγνή πλέον πίστα, έκανε εξαιρετική εκκίνηση και έχοντας τον κατάλληλο ρυθμό, ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στην 3η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων που ορίζουν την τελική κατάταξη, της προ-αγωνιστικής αυτής κατηγορίας. Έχοντας συλλέξει μέσα σε τρεις μέρες αμέτρητες εμπειρίες, ο Βασίλης Σταθακόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα με ένα από τα πλοία της Superfast Ferries που υποστηρίζει την προσπάθεια του και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα του κατηγορία, τη Mini Academy που διεξάγεται με υδρόψυκτους κινητήρες, πάντοτε στο ενιαίο πρωτάθλημα Championkart.

H Superfast Ferries εκτελεί συνδυασμένα δρομολόγια από την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα, προς τα Ιταλικά λιμάνια της Ανκόνα, της Βενετίας και του Μπάρι, σε συνεργασία με την Anek Lines, προσφέροντας υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες, με την καλύτερη ποιότητα, άνεση κι αξιοπιστία. Επίσης, η Blue Star Ferries & η Anek Lines συνδέουν καθημερινά τον Πειραιά με το Ηράκλειο και τα Χανιά. Επιπλέον η Blue Star Ferries ταξιδεύει στα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων και του Β.Α.Αιγαίου. Στα πλοία θα απολαύσετε όλες τις ανέσεις που κάνουν κάθε ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία όπως εστιατόρια, μπάρ, καζίνο, ντίσκο, πισίνα, καταστήματα, Wi-Fi hot spots, ΑΤΜ.

Δείτε τη συνέντευξη του VS22 στο Youtube.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν είχα καθόλου αίσθηση...

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ελληνική σημαία στην 18η θέση του EJC - WSBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα