• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: «Τρελός» ο Miller!
Θα έπρεπε να τιμωρηθεί
Νέα 25/10/2016 - 10:58

Η επιθετικότητα του Jack Miller στον εντός έδρας αγώνα του, προκάλεσε αντιδράσεις από τους συναθλητές του και κυρίως από αυτούς με τους οποίους διεκδικούσε την 7η θέση.

 

Ένας από αυτούς ήταν και ο Petrucci, ο οποίος έδινε μάχες με τον Αυστραλό, τις προσπεράσεις του οποίου χαρακτήριζε «τρελές» μετά το τέλος του αγώνα.

 

Ο Miller έβγαλε στο τέλος του αγώνα εκτός μάχης τον Nicky Hayden, ο οποίος κράτησε πιο ήπιους τόνους, ενώ και ο Barbera έπεσε ενώ έδινε μάχες με τον Αυστραλό της Marc VDS.

 

«Ο Jack ήταν πολύ επιθετικός και σε όλο τον αγώνα έκανε μερικές πολύ δυνατές προσπεράσεις, ειδικά στις στροφές 4 και 10. Στον προτελευταίο γύρο με πέρασε πάλι και με ανάγκασε να ανοιχτώ».

 

«Προετοίμασα τα πάντα στην προσπάθειά μου να περάσω τον Scott (σ.σ. Redding) αλλά δεν γινόταν επειδή πρώτα έπρεπε να ξεπεράσω το εμπόδιο του Jack».

 

«Ακόμα κι όταν τα κατάφερα, συνέχιζε να φρενάρει όλο και πιο αργά και ανοιχτήκαμε και παρά λίγο να πέσουμε. Πάντως έτσι είναι οι αγώνες κι έχασα τη μάχη».

 

«Στην τελευταία στροφή ήμασταν τέσσερεις οδηγοί για την 7η θέση κι έχασα τη μάχη. Πιστεύω όμως ότι ο Jack πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν είναι στο χέρι μου, αλλά όταν ανάγκασα σε πτώση τον Laverty στην Αυστρία, με τιμώρησαν».

 

«Στο τέλος κατάφερα κι έμεινα κοντά του και ναι. είναι αγώνες, αλλά έκανε μερικές πολύ δυνατές προσπεράσεις. Ίσως πρέπει να είναι πιο ήρεμος. Ήταν γρήγορος κι αν ενεργούσε έξυπνα ίσως να ήταν μπροστά μου».

Επόμενο άρθρο »

Redding: Τεράστια ανατροπή!

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: Τέλος οι παραχωρήσεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα