Στόχος για τον Tom Sykes είναι οι νίκες στους τελευταίους δυο αγώνες, ώστε να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul.
Ο Βρετανός παρουσιάζεται ρεαλιστής και παρά το ότι έχει μαθηματικές ελπίδες, η διαφορά των 48β είναι τεράστια για να καλυφθεί στο Qatar.
«Είμαι ήρεμος και ανυπομονώ για το Qatar, όπου το ιδανικό σενάριο είναι να κερδίσω τουλάχιστον τον ένα από τους δυο αγώνες», σχολίασε ο Sykes.
«Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε εκεί και να παλέψουμε για νίκες. Αν τελικά καταφέρουμε και πάρουμε τη 2η θέση, δεν θα είναι τόσο άσχημη σεζόν».
Στη συνέχεια έκανε ένα μίνι απολογισμό της σεζόν, αναγνωρίζοντας ότι αν έκανε καλύτερους αγώνες στο βρεγμένο, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά τώρα.
«Σίγουρα με απογοήτευσα στο βρεγμένο φέτος και γι’ αυτό δεν είναι μια τόσο καταπληκτική σεζόν».
«Ανυπομονώ πάντως τώρα για τους βραδινούς αγώνες στο Qatar, μιας και είμαι κανονικό νυχτοπούλι!»
Ο Sykes έχει 19β διαφοράς από τον Davies, αλλά ο τελευταίος είναι σε καταπληκτική κατάσταση στο δεύτερο μισό της σεζόν, με πέντε νίκες στους έξι τελευταίους αγώνες.