• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco και Folger
Μαζί με Rossi και Vinales!
Νέα 07/11/2016 - 13:08

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τα νέα ότι ο Pecco Bagnaia, ο οδηγός του Aspar στην Moto3 με Mahindra, θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα MotoGP στην Valencia!

 

Αυτή τη φορά, όπως αποκαλύφθηκε πριν μερικές ώρες και κάποιοι άλλοι οδηγοί από μικρότερη κατηγορία, θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν σε μοτοσυκλέτα MotoGP στο τεστ της Ισπανίας.

 

Ο λόγος για τον Johann Zarco και τον Jonas Folger, τους δυο αναβάτες που φέτος αγωνίζονται στην Moto2, με τον πρώτο να εξασφαλίζει τον δεύτερο συνεχόμενο Τίτλο του στη μεσαία κατηγορία!

 

Για τον Zarco δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ανέβει σε μοτοσυκλέτα MotoGP, καθώς στην αρχή το όνομά του είχε συνδεθεί με την Suzuki, προτού τελικά ο Brivio πιέσει καταστάσεις για να φέρει τον Rins στην ομάδα του.

 

Πάντως ο Zarco είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την GSX-RR σε ιδιωτικές δοκιμές στην Ιαπωνία κι έτσι θα ολοκληρώσει μια εξαιρετική χρονιά για τον ίδιο, οδηγώντας μια δεύτερη!

 

Η μοτοσυκλέτα που θα έχουν στη διάθεσή τους οι Zarco και Folger στην Valencia θα είναι η εργοστασιακή Μ1, ίδια δηλαδή με τις μοτοσυκλέτες των Valentino Rossi και Maverick Vinales.

 

Οι δυο οδηγοί της Moto2 θα κάνουν μια ημέρα δοκιμών και θα έχουν τη μοτοσυκλέτα εναλλάξ, μιας και όπως φαίνεται δεν θα υπάρχει δεύτερη μοτοσυκλέτα αλλά μόνο μια στη διάθεσή τους.

Επόμενο άρθρο »

Αποσύρεται το 65 του Capirossi

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ευθύμης και Γιάννης Μπούστας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα