• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA: Multistrada 950!
Η Ducati επεκτείνει τη γκάμα των Multistrada
Τεστ-Μοντέλα 08/11/2016 - 13:15

H Ducati μας αποκάλυψε τη νέα προσθήκη στη σειρά των Multistrada, τη νέα Multistrada 950, με κινητήρα στα 937cc, 11 μοιρών Testastretta που έρχεται κατευθείαν από την Hypermotard 939.

 

Η νέα 950 μπορεί να αποτελεί πλέον τη μικρότερη Multistrada στη γκάμα, όμως και πάλι αποδίδει 113 ίππους και σχεδόν 10kg (9,8) ροπής.

 

Το Ducati Safety Pack είναι εδώ κι έτσι το μοντέλο προφανώς διαθέτει ABS, το Ducati Traction Control και τέσσερα προγράμματα οδήγησης (Sport, Touring, Urban και Enduro) για κάθε περίσταση.

 

Εμφανισιακά, όπως είναι λογικό, παίρνει στοιχεία από τις μεγαλύτερες «αδελφές» της, ενώ διαθέτει και σχεδιαστικές πινελιές από την Mutlistrada 1200  και την 1200 Enduro.

 

Από την 1200 δανείζεται το φωτιστικό σώμα, τη ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το ντεπόζιτο και τα «φτερά», ενώ από την Enduro έρχονται η θέση συνοδηγού, η πίσω χειρολαβές, ο σχεδιασμός της εξάτμισης, το δίμπρατσο ψαλίδι και το μέγεθος των τροχών.

 

Τα φρένα είναι της Brembo με ακτινικές μονομπλοκ δαγκάνες M4.32 και δίσκους των 320χιλ. ενώ τα ελαστικά είναι τα Pirelli Scorpion Trail II. Η ανάρτηση μπροστά είναι της ΚΥΒ, πλήρως ρυθμιζόμενη.

 

Το ανεστραμμένο πιρούνι έχει διάμετρο 48 χιλιοστά, ενώ το πίσω αμορτισέρ είναι της Sachs, επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο.

 

Ο πίνακας οργάνων έχει LCD οθόνη, ο μπροστά τροχός είναι 19 ιντσών - κάνοντας το νέο μοντέλο ικανό και για off-road περιπέτειες - ενώ το πίσω φως είναι LED.

Επόμενο άρθρο »

EICMA: Scrambler Cafe Racer

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: Η νέα 1299 Superleggera!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα